ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, January 6, 2021

Αποδραση στο Νυμφαίο

apodrasi-nimfaio.jpg

Μια ορεινή όαση που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι σας περιμένει στη Φλώρινα. Επισκεφθείτε ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, σύμφωνα με την UNESCO, τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου. Με πετρόχτιστα σπίτια και λιθόστρωτα μονοπάτια και με τη φύση να είναι παρούσα σε κάθε σημείο του, το μέρος αυτό θα σας μαγέψει. Όσο θα παραμείνετε εδώ, οφείλετε να δείτε αρχοντικά σπουδαίων ευεργετών του τόπου όπως το Σπίτι των Χρυσικών της Νέβεσκας, καθώς κι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο αρχοντικό που λειτουργεί ως Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας, Λαογραφίας και Ιστορίας. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ιππασία και να ανακαλύψετε από κοντά τη λίμνη Ζάζαρη. Φυσικά, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το Νυμφαίο και μέσα στο φυσικό δάσος οξιάς βρίσκεται το Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου.

Stay: To "Ξενοδοχείο Νύμφες" είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να γνωρίσουν την ομορφιά και τη γαλήνη της φύσης. Διαθέτοντας πλήρεις υπηρεσίες θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε στο spa του και να χαλαρώσετε με τη μοναδική θέα που προσφέρει. Βέβαια αν προτιμάτε μια πιο private διαμονή τότε το Villa Arcturia προσφέρει μια φοβερή θέαση στο βουνό, δημιουργώντας έναν ξενώνα με τις ιδανικές συνθήκες για μια ήρεμη και άνετη διαμονή.

Eat: Επιμείνετε παραδοσιακά κι επιλέξτε την ταβέρνα "Θωμάς" που λατρεύουν όλοι όσοι επισκέπτονται αυτό το μέρος. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και το "Il Faggio" που προσφέρει εξαιρετικά κρέατα αλλά και τοπικά πιάτα.

No comments:

Post a Comment