ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Sunday, January 3, 2021

ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ-Φεβρουαριος 2011

*Δεν είναι βεβαιο,ακομα,ότι ο Φ.Σταγκος θα αναλαβει την θεση του γενικου διευθυντη στην TV 100,διοτι ,όπως λεγεται ,δεν είναι σιγουρος αν θα υπαρχει αυριο ο σταθμος. 
*Υπαρχουν κενα στην ΕΡΤ 3,σε θεσεις προισταμενων που δεν καλυφθηκαν μεχρι στιγμης.Εντυπωση προκαλει ότι οι περισσοτερες γραμματεις διεκδικουν θεση προισταμενου ακομα και σε αντικειμενα που είναι παντελως ξενα στην μεχρι σημερα πορεια τους.
*Προφανως κάθε Πεμπτη θα συνεδριαζει η Διοικουσα Επιτροπη της ΕΡΤ 3.
*Εντονη δραστηριοτητα στον 9.58 με νεες εκπομπες,μετακινησεις εκπομπων και συσκεψεις για το μελλον του σταθμου.
*Ο γραφων δεν εχει επισημη η ανεπισημη παρουσια στο facebook.
*Τα καλα να λεγονται και να γραφονται.Φιλικο ζευγαρι που επεστρεψε από τον Βολο μας μιλησε με ενθουσιασμο για το ξενοδοχειο «Βολος Παλας»(υπεροχο πρωινο),για το καλυτερο ισως τσιπουραδικο-και πολύ φθηνο- «Μποκος»(Μαιανδρου 143,Νεα Ιωνια),οπου δινεις παραγγελια μονο για το τσιπουρο κι όλα τα’αλλα ερχονται αυτοματως στο τραπεζι σας.Κι ακομα για την εξαιρετικη κουζινα του εστιατοριου «Εβελιν»(Αργοναυτων 47),στην παραλια του Βολου,που από τις 2-9 μμ εχει εκπτωση 20%.Τι άλλο θελουμε;
*η δημοτικη τηλεοραση Θα μεταδωσει ζωντανα ολοκληρη την συνεδριαση του δημοτικου συμβουλιου. για πρωτη φορα.Αυτη την πολιτικη ανοικτων θυρων την χρειαζοταν η Θεσσαλονικη.
*Εδω και καιρο πωλειται ο παλιος κινηματογραφος «Ρεξ» της Μαρκου Μποτσαρη,που για ένα διαστημα γνωρισε επιτυχια ως ντισκοτεκ.
*Με την βοηθεια του Αλεκου Τσελεπη επισκεφθηκαμε τις παλιες εγκαταστασεις της Φωνης της Αμερικης στην Περαια,που είναι κριμα να μην αξιοποιουνται.Κανενας προεδρος η γενικος διευθυντης της ΕΡΤ 3 δεν περασε από εκει-δεν ηταν υποχρεωση τους;Ο Τσελεπης ηταν εως τις 31 Δεκεμβριου προισταμενος του τμηματος αναμεταδοτων ,επικεφαλης εμπειρων και τολμηρων τεχνικων που σκαρφαλωνουν σε ιστους με οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες.
*Ξαναειδαμε πριν λιγες ημερες μια ταινια του 1953 που μας ειχε γοητευσει τοτε.Την «Ιστορια τριων ερωτων» με την εκπληκτικη Μοιρα Σηρερ που χορευει για τον γοητευμενο χορογραφο Τζαιημς Μαιησον ενώ ακουγεται Rhapsody on a theme of Paganini του Ραχμανινωφ.Στο δευτερο σκετς είναι η Λεσλι Καρον με τον 12χρονο Ρικ Νελσον και τον Φαρλευ Γκραιηντζερ και στο τριτο η Πιερ Αντζελι με τον Κερκ Νταγκλας.
*Από 24 Φεβρουαριου φεστιβαλ μαγειας στον Μυλο.
*Το δικο μας αριστα παιρνουν η Σισσυ Φειδα και το «Σπιτι απ’ την αρχη» του Αλφα.Ανακαινισαν,αναμορφωσαν,μεταμορφωσαν ένα σπιτι που φιλοξενει 31 παιδια του «Χαμογελου του Παιδιου» .
*Με τιτλο Macky Messer γνωριζουν το Mack the knife στην Γερμανια.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment