ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, May 14, 2020


ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ  14/5/20

@aπο το DNA του διαπιστωνεται οτι οι δρακοι του Κομοντο εχουν ιστορια 34.000.000 χρονων.
@1700 γεφυρες εχει το Βερολινο.
@στη Νορβηγια οπου χιονιζει και δυο και τρις μερες συνεχως οι σιδηροδρομικες γραμμες μαζευουν χιονι 3 μετρων.
@γιο γιο επαιζαν οι αρχαιοι Ελληνες πριν 2500 χρονιαΣτην Κινα το παιχνιδι εχει ιστορια 1400 χρονων,απ οπου τον 18ο αιωνα εφθασε στην Γαλλια.
@απο την Ελατεια Φθιωτιδος καταγεται ο Costa Cordalis (1944-1919)που εγινε διασημος τραγουδιστης στην Γερμανια.
@Peter Andreas,o πατερας των Andrews Sisters,γεννηθηκε στην Ελλαδα, το 1844,αλλα ουτε οι κορες του δεν εμαθαν ως τον θανατο τους σε ποια πολη.Μια  αποψη ειναι οτι γεννηθηκε στο Καστελοριζο και αλλη στην Κεφαλονια.Εγκατελειψε την Ελλαδα το 1900
@στη νεανικη εκπομπη ‘΄καλο μεσημερακι, ο παρουσιαστης (που χορευει ως οδαλισκη)  αποκαλυψε οτι ο τιτλος αναφερεται στην σεξουαλικη πραξη και φυσικα οι αναφορες σε σεξουαλικα θεματα ειναι ανεριθρυαστα συχνες,αφου δινει και ερωτικες συμβουλες
@ανοητη εκφραση αποχαιρετισμου στην τηλεοταση ‘τα φιλια μας στο Ηρακλειο’.τα φιλια μας στην Αλεξανδρουπολη και ουτω καθεξης.Δηλαδη ο θεατης πρεπει να βγει στον δρομο και να αρχιζει να μοιραζει φιλια στος συμπολιτες του.
@Again,η διεθνης επιτυχια  προρχεται απο την ταινια του 1948 Road House,oπου την ερμηνευει η Ida Lupino.Το 1948 με τιτλο ‘Ποτε’ και στιχους του Γιαννη Φερμανογλου το ηχογραφει η Εφη Πολυ.
@το παραδοσιακο ελληνικο τραγουδι της Μικρας Ασιας ‘Απο ξενο τοπο κι αλαργινο’,που μεταξυ αλλων,εχουν ηχογραφησει οι Ξανθιπη Καραθαναση,Γλυκερια,Δομνα Σαμιου οι Τουρκοι το αποκαλουν Uskadara gider iken.
@το εχουμε ξαναγραψει-‘καπου εδω κλεινει η εκπομπη μας’.Το καπου ειναι περιτο.’εδω τελειωνει η εκπομπη μας’ ειναι το σωστο.
@στον  ιδιωτικο σταθμο του Αμβουργου Ραδιο 107 καθε βραδυ το 1989 εδινε σεξουαλικες συμβουλες η διασημη πορνη Ντομενικα
@σταθμος της Μασαχουσετης χαρισε ενα διαμαντενιο μπρασελε στον ακροατη που μαντεψε ποση ωρα χρειαζοταν για να λιωσει ο παγος που περιεβαλε το δωρο.
@Αρνολντ Σβαρτσενεγκερ επαιρνε 15 εκ.ταινια για καθε ταινια και στον ετησιο μισθο των 100.000 δολλαριων περιοριστηκε οταν εγινε κυβερνητης.
@για πρωτη φορα ο κινηματογραφος παρουσιασε φιλι επι της οθονης το 1896.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment