ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Sunday, May 10, 2020


ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  10/5/20

@το είπε η Χάρις Αλεξίου 'όταν ξεκίνησα μου λέγανε ότι προσπαθώ να μιμηθώ την Μοσχολιού, για τον Νταλάρα λέγανε ότι μιμείται τον Μπιθικώτση και ο Πάριος τον Πουλόπουλο, τελικά βρήκαμε το δρόμο μας'. 
@52 ταινίες γυρίσει ο Άλφρεντ Χίτσκοκ που πέθανε το 1980. @από το Αηδονοχώρι της Κοζάνης καταγόταν η παλιά δόξα του μουσικού θεάτρου Ζωζώ Νταλμάς. 
@Χαρίκλεια Ρουπακα  είναι το πραγματικό όνομα της Αλεξίου. που τραγούδησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1970 στην ᾽Αρχιτεκτονική' της οδού Πανεπιστημίου με τον Αλέξη Γεωργίου. 
@ ο Σωτήρης Μουστάκας γελουσε βλέποντάς ταινίες Γούντι Αλεν, Ντάνυ Kαιη,Χοντρού-Λιγνου,Λουί ντε Φυνές. 
@το είπε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός 'τελείωσa το κολλέγιο 'Ανατόλια' της Θεσσαλονίκης όπου είχα καλούς καθηγητές όπως ο Παπαχατζής και ο δημοτικιστής Παραράς που μου έδωσαν την ώθηση'. 
@το είπε ο Ομαρ Σαριφ ᾽μέσα μου έχω την ψυχή του παιδιού που ψάχνει να βρει άλλα παιδιά για να παίξει, αντίθετα με το τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος δεν είχα πολλές ερωμένες᾽. 
@οι Βρετανοί είναι οι μεγαλύτερη λάτρεις της πατάτας ενώ δίνουν την δεύτερη προτίμησή τους στα χάμπουργκερ, roast beef, μπριζόλα και νεφρά. 
@ελάχιστοι ιερείς της εκκλησίας της Αγγλίας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εξορκισμό χωρίς την άδεια του επισκόπου και αυτό γιατί η τελετή θεωρείται επικίνδυνη. 
@από το 1860 καταγράφονται εξαφανισεις στο τρίγωνο του διαβόλου η Βερμούδων. 
@10 στους 100 άντρες υποφέρουν από κρύα χέρια.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment