ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, May 12, 2020


ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  12/5/20
@Η ζωγράφος Σοφία Λασκαρίδου ήταν η πρώτη αθηναία που μπήκε στη σχολή καλών τεχνών, στην Αθήνα, το 1903, μετά από πολλούς αγώνες και αντιδράσεις. 
@το είπε ο σκηνοθέτης Μικελάντζελο Αντονιόνι 'οι περισσότεροι σκηνοθέτες λένε ψέματα, είμαι εντελώς σίγουρος γι'αυτό'. 
@oι διαζευγμένοι αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχικά αλλά και σωματικά προβλήματα, ακόμα και όταν ισχυρίζονται το αντίθετο, λέει το κέντρο ψυχική ψυχικής υγείας της California οι άντρες που χώρισαν αποτελούν την πλειοψηφία της πελατείας των ψυχοθεραπευτών και ακόμα πολύ συχνά πέφτουν θύματα καρδιακων προσβολων.
@500.000 αμερικανοί είναι εντελώς κουφοι. 
@οι άντρες κλαίνε πέντε φορές λιγότερο από τις γυναίκες και ακόμα όταν κλάψουν συνήθως δεν αφήνουν τα δάκρυα τους να κυλήσουν. 
@πάνω από 120.000 κοπέλες κάτω των 17 χρονών πουλάνε το κορμί τους στη Νέα Υόρκη. 
@το 1984 ήταν οι αγαπημένοι δίσκοι του Μανού Χατζιδάκι- 'μπαλάντες' του Θεοδωράκη,  'ζεϊμπέκικο για τον Κουιμτζή' του Σαββόπουλου, 'δρόμος' του Πλέσσα, 'θητεία' του Μαρκόπουλου, 'συναξάρια' του Χατζηνάσιου, 'τα δήθεν' του Ξυδάκη. 
@κάθε φορά που ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας, περίπου 13 φορές το λεπτό, οι βολβοί υγραίνονται και παραλληλα καθαρίζονται από μικρόβια και ξένα σώματα. 
@16 στους 100 ανθρώπους έχουν το πρόβλημα της κακοσμίας του στόματος κι ο ενας στους δύο ούτε που το γνωρίζει. 
@το είπε ο Κώστας Χατζής 'νομίζω πως η εθνική φωνή είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Καζαντζίδης είναι η εγκεφαλική φωνή και ο Μπιθικώτσης η ξύλινη, πάνω σε αυτούς τους δύο ακουμπάνε όλοι οι άλλοι. Προσωπικά πιστεύω πως η φωνη του Μπιθικώτση ήταν πιο τεχνική'. 
@30 εκατομμύρια αμερικανοί πάσχουν από αϋπνία. 
@αθηναϊκά θέατρα που πήραν το όνομα ηθοποιού- Βεάκη, Καλουτά, Μουσούρη, Χατζηχρήστου, Βεργή, Αναλυτή, Αλίκη, Βέμπο κ.α. 
@πριν από 180 χρόνια η Αθήνα είχε 2000 κατοίκους. 
@το είπε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής για την αγάπη του για τα παιδιά 'καταρχήν αισθάνομαι ιδιαίτερη αγάπη για την αγνότητα τους'.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment