ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, March 19, 2020



ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  19/3/20
@Τεχνίτες του καράτε μπορούν να σπάσουν ξύλα που χρειάζονται ισχύ πάνω από 400 κιλα για να ραγίσουν. 
@οι πρώτοι έλληνες μουσικοί παραγωγοί /disc jockey ήταν oι Μιχάλης Οικονόμου, Τάσος Μαστοράκης, Γιώργος Αναστόπουλος, Γρηγόρης Λαζαρίδης, Φραγκίσκη Ψαχαρόπουλου, Τόνια Καράλη (άφησε εποχή το 'μουσικό της λευκωμα'. Μετά ακολούθησε μια άλλη φουρνιά με επικεφαλής τους Νίκο Μαστοράκη, Γιώργο Παπαστεφάνου. @το είπε ο Γιάννης Τσαρούχης 'δεν έχει η αριστερά την δική τους κουλτούρα και η δεξιά την δική της, η κουλτούρα ανήκει μόνο στους άξιους'. 
@πριν γίνει ηθοποιός ο Γιώργος Κωνσταντίνου εργάστηκε ως ηλεκτροτεχνίτης και υπάλληλος σε βιοτεχνία βαλιτσών (τρυπούσε κουμπιά). Γονείς του ήταν ο τενόρος Μιχάλης Κωνσταντίνου και η σοπράνο της επιθεώρησης Νίτσα Φιλοσόφου. 
@σε 220 ταινίες έπαιξε από το 1957 έως το 1973 ο Ανδρέας Μπάρκουλης. 
@όταν το 1940 ο Αλέξης Μινωτής έπαιζε τον Σάιλοκ στον 'έμπορο της Βενετίας' του Σαίξπηρ στο εθνικό θέατρο το τραγούδι της Πορσίας ερμηνευσε από τα παρασκηνια η άγνωστη τότε Μαρία Κάλλας.
@ σε διαγωνισμό ταλέντων του Ζοζέφ Κορινθιου στο Αλσος Παγκρατίου έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Γιάννης Βογιατζής το 1952 .
@ο Γιώργος Χατζηνάσιος άρχισε τις μουσικές σπουδές του όταν ήταν επτά ετών στο Μακεδονικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης.14 ετών μαθητής την ημέρα έπαιζε τα βράδια πιάνο στο 'Πικαντίλι' της πλατείας Αριστοτέλους. 
@το 1965 ξεκίνησε την καριέρα του ο Δάκης {Βρασίδας Χαραλαμπίδης) τραγουδώντας με τους 'πλεϊμπόιs' και την Κούκα. 
@ο πρώτος ρόλος του Σωτήρη Μουστάκα ήταν στο έργο 'μια πόρτα δραχμες 500(1962-63) με τον θίασο Αναλυτή- Ρηγόπουλου.
@ Εικοστο παιδι μιας λαικης οικογένειες της Κοκκινιάς ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος που δούλευε από μικρό παιδί στα Λεμονάδικα και στην λαχαναγορά. Σε ηλικία 18 ετών πρωτοπαιξε ως ηθοποιος στο 'κράτος του θεού' με τον Δημήτρη Μυράτ.
@ 324 εκατομμύρια φορές πιο θανατηφόρο από την στρυχνίνη είναι το πλουτώνιο ένα έκτο μιας ουγγειας μπορεί να εξαφανίσει όλο τον πληθυσμό του πλανήτη μας.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment