ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, September 12, 2018

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο επιστρέφει ως μέλος στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

To Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνεται και πάλι στους φορείς της πόλης που συγκροτούν τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Παρουσία της προέδρου κας Βούλας Πατουλίδου σύσσωμο το Δ.Σ του ΟΤΘ καλωσόρισε το νέο μέλος .

Περισσότερα
Ελληνοκινεζική συνεργασία για τον τουρισμό στη Θεσσαλονίκη
 
Με την διοίκηση του Κινέζικου ομίλου Royal Group που «ρίχνει γέφυρες» στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου. Όπως τονίστηκε η επιθυμία συνεργασίας στον τουριστικό τομέα είναι αμοιβαία.
 
Περισσότερα
Την "άλλη Θεσσαλονίκη" γεύτηκαν Ολλανδές bloggers σε press trip του ΟΤΘ 

Δύο Ολλανδές bloggers του ΜisterDaily ήρθαν στην Θεσαλονίκη συμμετέχοντας σε fam trip του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.Γοητευμένες από την γνωριμία με την πόλη έφτιαξαν για τους 65.000 επισκέπτες της ιστοσελίδας της κι ένα video μ αυτά που τους έκαναν περισσότερο «κλικ» στη Θεσσαλονίκη και στο Δήμο Θερμαϊκού.
 
10o Street Mode Festival: Ο ΟΤΘ ήταν εκεί και με περίπτερο!
 
Δέκα χρόνια συμπλήρωσε φέτος το Street Mode Festival και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ήταν παρών στο  νεανικό φεστιβάλ της street κουλτούρας.Ο ΟΤΘ πέρα από την υποστήριξη που προσφέρει ως συνδιοργανωτής , φέτος είχε το δικό του περίπτερο στον…κεντρικό δρόμο του Φεστιβάλ .
 
Περισσότερα
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πήγε δυτικά με το Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι έμπρακτος υποστηρικτής του Φεστιβάλ ως μία από τις ξεχωριστές και διεθνούς χαρακτήρα εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εντός της τουριστικής του εμβέλειας .Η «μουσική μας ενώνει» είναι ο οδηγός των νέων που συμμετέχουν δημιουργώντας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας στην τέχνη.
 
ΕCM Summer School και Ομάδες Κατασκηνώσεων και Ανταλλαγής Νέων των Lions ξεναγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη
 
Many Stories ,One Heart .Το σύνθημα της πόλης, ακολούθησαν σε δύο διαφορετικά city tours  που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού, οι συμμετέχοντες στο 32ο Εuropean Cities Marketing Summer School και της Επιτροπής Κατασκηνώσεων και Ανταλλαγής Νέων (Υοuth Camp & Exchange committee) των Lions.
 

No comments:

Post a Comment