ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Friday, September 14, 2018

METAΞΥ ΜΑΣ


@ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ της ΔΕΘ περισσοτερο απ ολους εντυπωσιασε η εκφωνητρια της εκδηλωσης.Ηταν η εκφωνητρια της τηλεορασης της ΕΡΤ 3 Θαλεια Ζαγναφερη,με εξαιρετικη αρθρωση,οσο επρεπε χαμογελαστη,μονο με το απαραιτητο μαιηκ απ,που εκανε και κατι αλλο-υπεροχα επαγγελματικο-οταν ερχοταν στο βημα ο επισημος η ιδια διακριτικα υποχωρουσε στο βαθος της σκηνης για να μην ειναι στο ιδιο καδρο με τον ομιλητη.
@ΜΟΝΟ η ΕΡΤ3  ανεφερε σωστα την ταυτοτητα της αιθουσας,δηλαδη Συνεδριακο Κεντρο ‘Ιωαννης Βελλιδης’.Ολοι οι αλλοι σταθμοι επεμεναν οτι λεγεται Βελλιδειο,που ετσι ονομαζοταν καποτε μια αιθουσα τεχνης στην Τσιμισκη,που ανηκε στην οικογενεια Βελλιδη.Σημερα δεν υπαρχει.
@Η ΦΕΤΙΝΗ κοσμοσυρροη στην ΔΕΘ ξεπερασε τα ρεκορ των προηγουμενων χρονων.Στο νο1 το περιπτερο των ΗΠΑ.
@ΕΦΥΓΕ απο την τηλεοραση η Αννα Μπουσδουκου για να συνεργαστει με το ιδρυμα ‘Σταυρος Νιαρχος’.
@ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ  -και δικαιολογημενα-ο παλιος νικητης του φεστιβαλ Τωνης Στρατης,οταν επαιζαν  τα ραδιοφωνα ‘Το καλοκαιρι εκεινο’ επειδη δεν ευρισκαν τον δισκο του  μετεδιδαν την εκτελεση του Νικου Αντωνιου ως δικη του.
@ΣΤΗΝ  ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ η θερμοκρασια πεφτει εως τους-90 βαθμους Κελσιου ενω οι ανεμοι φθανουν τα 322 χιλιομετρα την ωρα.
@ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΥΜΠΩ και Αναστασια αφου για 5 χρονια τραγουδουσαν στα πολυτελη ξενοδοχεια του Αμπου Νταμπι και του Ντουμπαι αποφασισαν να γυρισουν οριστικα στην εδρα τους ,την Θεσσαλονικη.Φετος το καλοκαιρι και περυσι εμφανιστηκαν στα καλυτερα 5αστερα  συγκροτηματα της Χαλκιδικης ερμηνευοντας τραγουδια σε εννεα γλωσσεςσυμπεριλαμβανομενης της αραβικης.
@ΚΑΘΕ Σαββατο στις 9μμ απο το καναλι 4ΗD της COSMOTE η δημοφιλεστατη στις ΗΠΑ εκπομπη του James Corden.

@ΜΕ ΚΩΣΤΑΧαριτοδιπλωμενο αποχαιρετησε το κοινο η εκπομπη του ΑΝΤ1 ‘Καλοκαιρι μαζι’.Ο τραγουδιστης κεφατος και ανανεωμενος ερμηνευσε ολες τις επιτυχιες του που παραμενουν στην επικαιροτητα και παντα χορευονται και ψιθυριζονται,οπως το Lost in the night.Λ.K.

No comments:

Post a Comment