ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, April 4, 2012

ΝΕΕΣ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HYATT REGENCY


Μια ομαδα δημιουργικων ανθρωπων που εργαζεται στο HYATT REGENCY της Θεσσαλονικης κανει την διαφορα με τον ενθουσιασμο,τις ιδεες,την αγαπη για την δουλεια τους και τις εξαιρετικες δημοσιες-ανθρωπινες-σχεσεις που εχουν αναπτυξει με τους εκπροσωπους των ΜΜΕ και όχι μονο.

Ετσι την Δευτερα βραδυ βρεθηκαμε στο εστιατοριο «Αμβροσια» μετα από προσκληση της αγαπητης διευθυντριας πωλησεων Ελενας Μπινιαρη για να δοκιμασουμε τις νεες σπεσιαλιτε ανοιξης-θερους.

Είναι από τις προσκλησεις που δεν μπορεις να αρνηθεις γιατι οι ανθρωποι του HYATT δημιουργουν μια υπεροχη ambience σα να σε καλουν στο σαλονι του σπιτιου τους.

Πρωτα απ’όλα μας προσεφεραν για welcome drink λευκο και κοκκινο κρασι και μπουκιες από τις δεκαδες νεες σπεσιαλιτε,που ηταν η μια πιο νοστιμη από την άλλη,ενώ την ατμοσφαιρα γεμιζαν οι μελωδιες του πιανιστα Τασου Παντζιαρη και της τραγουδιστριας Μαιρης Δουτση (από Cheek to cheek μεχρι Mas que nada ).

Καποια στιγμη μας καλωσορισαν η Ελενα Μπινιαρη,ο F and B manager Κωστας Παντης και o executive chef Κωστας Αραμπατζης.Ο τελευταιος ειχε ετοιμες τις 17 νεες σπεσιαλιτε-δημιουργιες 5 αστερων σε ωραια,λευκα μακροστενα πιατα σε ένα μεγαλο τραπεζι.

Χρωματα,παρουσιαση,φαντασια και εξαιρετικες γευσεις ηταν εκει σε ένα ιδανικο παντρεμα,ενώ οι συνεργατες του σεφ,όπως ο Γιωργος Βαγιωνας εξηγουσαν τις λεπτομερειες.

Ηταν μια υπεροχη εκδηλωση-προπομπος των νεων φθηνων-προσιτων για τον καθενα τιμων στο «Αμβροσια» αλλα και για τον αναστασιμο μπουφε του Μεγαλου Σαββατου με 29 ευρω το ατομο και τον πασχαλινο μπουφε της Κυριακης του Πασχα με 35 ευρω το ατομο συν ειδικη τιμη 10 ευρω για κάθε φιαλη οινου.

No comments:

Post a Comment