ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, June 19, 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

«Η Συμφωνική Ορχήστρα Πανεπιστημίου DELAWARE υποδέχεται τις Συμφωνικές Ορχήστρες MOYSA, ΤΜΕΤ Πανεπιστημίου Μακεδονίας & Νέων Κρήτης»

Τρίτη 25 Ιουνίου, 21:00

Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1


Την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 21:00, στην αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης υποδέχεται με μεγάλη χαρά, μια μοναδική σύμπραξη, μια πολιτιστική και καλλιτεχνική συναντηση νέων και ταλαντούχων μουσικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα.


Με πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Delaware Symphony Orchestra, James Anderson, ταλαντούχοι νέοι μουσικοί από 4 ορχήστρες θα δημιουργήσουν μια νέα συμφωνική ορχήστρα, που θα πραγματοποιήσει τρεις σημαντικές συναυλίες, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στην Κρήτη, υπό τη διεύθυνση του James Anderson και του Μίλτου Λογιάδη. Το πρόγραμμα της συναυλίας, θέλοντας να δώσει έμφαση στη συνεργασία των δύο χωρών, περιλαμβάνει Έλληνες και Αμερικάνους συνθέτες. 


Σκοπός αυτής της συνεργασίας, που πηγάζει από τη φιλοσοφία που πρεσβεύει το Πανεπιστήμιο του Delaware, είναι να δημιουργηθούν καινοτόμες, καλλιτεχνικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή των μαθητών μέσω της καθοριστικής αλληλεπίδρασης με διαφορετικές παγκόσμιες παραδόσεις.


Έχοντας ως επίκεντρο την Ελλάδα για το πρόγραμμα του 2024, μουσικοί από 3 σημαντικές Ορχήστρες της χώρας μας, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης και τη MOYSA του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα ενωθούν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου του Delaware και δημιουργώντας μια νέα Ορχήστρα άνω των 100 μουσικών επί σκηνής, θα χαρίσουν στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα και άκουσμα.




Συντελεστές:


Irmina Trynkos - Βιολί

James Allen Anderson - Διεύθυνση Ορχήστρας

Μίλτος Λογιάδης - Διεύθυνση Ορχήστρας

University of Delaware Symphony Orchestra

MOYSA - Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Συμφωνική Ορχήστρα ΤΜΕΤ Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου



Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

No comments:

Post a Comment