ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.550.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, June 19, 2024

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Με επιτυχία διοργανώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος-Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα: Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών προσώπων.

Πλήθος μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου καθώς και Λογιστές-Φοροτεχνικοί, δήλωσαν συμμετοχή και παρακολούθησαν το πρώτο, για τη φετινή χρονιά, δια ζώσης σεμινάριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, με εισηγητές την κα. Γιοβά Βασιλική, στέλεχος της ΑΑΔΕ και τον κ. Χαπίδη Ματθαίο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας (ΑΑΔΕ)-Τμήμα Νομικών Προσώπων. Το συντονισμό της συζήτησης είχε ο κ. Παπαποστόλου Μενέλαος, Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης Κιλκίς Χαλκιδικής.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε δωρεάν, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών-Φοροτεχνικών του Περιφερειακού τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, και σύμφωνα με τους διοργανωτές  υπάρχει η διάθεση να διοργανωθούν ακόμα περισσότερα μέσα στην φετινή χρονιά.

No comments:

Post a Comment