ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Saturday, May 21, 2022

ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ
@ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1980 τραγουδησε ο Χουλιο Ιγκλεσιας στη Θεσσαλονικη.Στο γηπεδο του Αρη.Δυο λαθη.Τον Ιουλιο η μιση Θεσσαλονικη ειναι στην Χαλκιδικη και στην Πιερια.Το γηπεδο που δεν προσφερεται για μουσικες εκδηλωσεις ηταν με ελαχιστο κοσμο και ειχε τρομερη ζεστη.
@ΤΟ καλοκαιρι του 80 η Αλικη Βουγιουκλακη ειχε μεγαλη επιτυχια με την ‘Ευθυμη χηρα’.
@ΘΡΙΑΜΒΟΣ του Γιωργου Μαρινου για τρεις εβδομαδες στη ‘Νεραιδα’ κερδιζοντας 2 εκ.δρχ.
@ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ η Μαρινελλα στη ‘Νεραιδα’ με 250.000 την βραδυα.Και με την ευκαιρια,τι εγινε η βιλα που εκτιζε σε εξοχικη περιοχη με πισινα Ολυμπιακων διαστασεων;Ο προυπολογισμος ξεκινησε με 10 εκ. και εφθασε τα 50.
@ΟΙ ‘ΒΙΛΛΑΤΖ ΠΗΠΛ’ επροκειτο να εμφανιστουν στο φεστιβαλ τραγουδιου θεσσαλονικης,εκτος προγραμματος.Την υστατη ωρα ματαιωθηκε.
@ΟΤΑΝ Η ‘Σαν Λορεντζο’ ηταν η Νο1 ντισκοτεκ της Αθηνας ντισκ τζοκευ ηταν ο Νικος Θεοδωρακης.
@ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ της Χαλκιδικης το 1980 το πεταγμα με αλεξιπτωτο και την βοηθεια ταχυπλοου κοστιζε 850δρχ τα τρια λεπτα.
@ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ Β’ΠΠ δυο ηταν τα ιδιωτικα θεατρα της Θεσσαλονικης,το χειμερινο θεατρο Λευκου Πυργου του επιχειρηματια Κατσαβακη και το καλοκαιρινο ‘Μεγας Αλεξανδρος’ του Μικε Βεντουρελη,παλιου ποδοσφαιριστη του Αρη,διπλα στα λουτρα ‘Παραδεισος’..Μετα το 30 λειτουργησε ,επισης,το Στρατιωτικο Θεατρο και το ‘Παλλας’Πολυ αργοτερα ο Τακης Κασης και η Λελα Σκορδουλη δηνιουργησαν την ‘Αυλαια’ και το Θεατρο Κηπου’και ο Γιωργος Χατζωκος και συζυγος του Ντινα δημιουργησαν το Χατζωκου στην ταρατσα του ‘Ολυμπιον’.Στην πλατεια Αριστοτελους λειτουργησε και το θερινο θεατρο ‘Ηλυσια’των αδελφων Χατζηνακου.
@ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Θεσσαλονικης κτιστηκε το 1940 απο τον αρχιτεκτονα-πολεοδομο Κωνσταντινο Δοξιαδη και ηταν η αρχικη εδρα του Κρατικου Θεατρου Θεσσαλονικης.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment