ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, May 5, 2020

ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  5/5/20

@Το είπε ο Θάνος Μικρούτσικος το 1986 'εμείς οι παλιότεροι συνθέτες κι ακόμα πιο παλιοί η προσπαθούμε να φανούμε σαν προστάτες των νεώτερων, πράγμα που είναι εντελώς αντιδραστικό η προσπαθούμε να τους πολεμήσουμε. Θεωρώ και τις δύο αυτές σχέσεις απαράδεκτες, είναι δείγματα ανασφάλειας'. 
@ιατρική συμβουλή- όσο πιο συχνά όταν είστε ξαπλωμένοι σηκώνετε το κεφάλι για να δείτε τα δάχτυλα των ποδιών σας τόσο πιο σπάνια θα βλέπετε το γιατρό σας για οσφυαλγία'.
@το ειπε ο Ζυλ Ντασσεντο 1994 'είμαι 38 χρόνια με την Μελίνα, είναι 38 χρόνια αγάπης. Πιστεύω πάρα πολύ στο πρώτο κοίταγμα δύο ανθρώπων, πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα'. 
@πάνω από 1100 τραγούδια έχει ηχογραφήσει ο Γιάννης Βογιατζής που έπαιξε και σε επτά ταινίες. 
@το είπε η Μελίνα Μερκούρη σε έναν σερβιτόρο 'παιδί μου με τέτοια μάτια έπρεπε να ασχοληθείς με τον κινηματογράφο'. 
@τα φωνητικά πρότυπα του Δημήτρη Κοντολάζου- Καζαντζίδης και Περπινιάδης από τους παλιούς,απο τους καινούργιους ο Νταλάρας και ο Πάριος, η Αλεξίου, η Μοσχολιού και η Μαρινέλλα Ο ίδιος προσθέτει 'λένε διάφορα για την Μαρινέλλα. Λοιπόν κάποτε που δουλευα μαζί της είχε 'κλείσει',  έκανε ειδική ένεση για να ανοίξει ο λαιμός της για να ανταποκριθεί στο κοινό της, αυτό είναι συνέπεια, τώρα βλέπεις κάτι νέες κοπελίτσες και με την πρώτη γρίπη σου λένε δεν μπορώ'. 
@από τον Ζυλ Ντασσέν 'μου αρέσουν οι Ελληνες ποιητές πολύ, ο Σεφέρης, ο Καβάφης, ο Ελύτης, ο Ρίτσος, ο Βάρναλης.
 @250.000 αυτοκίνητα κλέβουν κάθε χρόνο στην Γαλλία. 
@1255 έλληνες μετανάστες εγκαταστάθηκαν το 1768 στην πόλη Άγιος Αυγουστίνος στην Φλόριντα .
@ιδανική διατροφή εναντίον του καρκίνου σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων- ψάρι δύο φορές την εβδομάδα, αντικατάσταση του κρέατος με λαχανικά, φρέσκα ή ξερα, όσπρια και χορταρικά,μπιζέλια, φασόλια, φακές, ρεβύθια, μελιτζάνες, αγκινάρες και πατάτες, επίσης σαλάτες, ντομάτες, σπανάκι, μαρούλι, λάχανο, καρότα. 
@κάθε άνθρωπος διαθέτει στην γέννηση του 100.000  θυλακες τριχών που παράγουν τα μαλλιά. 
@το είπε ο Τζιν Κελυ που είχε παίξει, χορέψει, τραγουδήσει στην ταινία  'τραγουδώντας στην βροχή', 'αν τώρα τραγουδήσω στη βροχή θα αρπάξω πνευμονία'. 
@η ταινία 'προσοχή στην εφορία' με τον Στιουαρτ Γκρέιντζερ, που είδε το καλοκαίρι του 54 στον κινηματογράφο Rex της πλατείας Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, ενέπνευσε στον Αλκη Στέα το 'τηλεφωνικό παιχνίδι' που ξεκίνησε ως 'τηλεφωνείτε και ακούτε' και κράτησε ως το 1967. Τα τραγούδια που ζητούσαν οι ακροατές τα έπαιζε ο σπουδαίος μουσικός Κώστας Καρανίκας. 
@το είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1986 'σε 14 χρόνια μπαίνουμε στο έτος 2000 και για να τελειώνουμε. γελώντας λιγάκι με το δικό μου χιούμορ, τουλάχιστον μέχρι το 2000 η δόξα των ελλήνων θα είμαι εγώ, η μόνη άφριζουσα όπως η Κολυνός' 
@η ελληνική παραγωγή ψαριών το 1984 ξεπερνούσε τους 115.000 τόνους
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment