Και εκεί που λέγαμε πως παραπάνω… δεν πάει, ακόμα και αν αφορά στη Μύκονο… έρχεται το SantAnna και μας διαψεύσει! Η φετινή ηχηρή άφιξη στο νησί φαίνεται πως δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει και θα γίνει σίγουρα… talk of the world!

Γνωρίζαμε ότι είναι  το beach bar με τη μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης, γνωρίζαμε, είδαμε και επισκεφτήκαμε τα prive «νησάκια» μέσα στη πισίνα (τα λεγόμενα Royal Islands) με τα υπερπολυτελή sunbeds πάνω τους και τους…φοίνικες αλλά αυτό καθώς φαίνεται είναι μόνο η αρχή γιατί… κάτω από τα νησάκια αυτά, δηλαδή μέσα στο νερό φτιάχτηκαν luxury δωμάτια για όσους επιθυμούν ακόμα περισσότερη ιδιωτικότητα τη στιγμή που παράλληλα από το παράθυρό τους μπορούν να δουν όσους κολυμπούν! Περιττό εδώ να αναφέρουμε, ότι ο επισκέπτης έχει μεγάλη γκάμα επιλογών και υπηρεσιών από το πιο απλό μέχρι όσο τον περιορίζει η φαντασία, η τσέπη ή τα γούστα του!
Ένα τέτοιο… underwater δωμάτιο είναι και αυτό της φωτογραφίας και μάλιστα, όχι ένα από όλα…αλλά αυτό που είναι κάτω από το μεγαλύτερο νησάκι!


Το νέο δηµιούργηµα λοιπόν των Δηµήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη φιλοδοξεί να γίνει σηµείο αναφοράς όχι µόνο στη Μύκονο αλλά και σε όλο τον κόσµο