ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, January 3, 2024

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 

Ιράν: Εκρήξεις κοντά στον τάφο του Σουλεϊμανί με δεκάδες νεκρούς
Κόσμος

Ιράν: Εκρήξεις κοντά στον τάφο του Σουλεϊμανί με δεκάδες νεκρούς

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης του Κασέμ Σουλεϊμανί στο Ιράν. Αναφορές για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.
Πολιτική

Έρχεται ανασχηματισμός – Ο Χρυσοχοϊδης στο Προστασίας του Πολίτη

Φουντώνουν οι φήμες για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα στην αρχή του νέου έτους με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο επίκεντρο.
Πολιτική

Το Μαξίμου αδειάζει τον Συρίγο για τη Συνθήκη της Λωζάνης

Ο Στέλιος Πέτσας πήρε αποστάσεις από τη θέση του Άγγελου Συρίγου για τη Συνθήκη της Λωζάνης. “Κατά οποιασδήποτε αναθεώρησης” λέει ο Παύλος Μαρινάκης.
Ελλάδα

Ποσοστά σοκ χρήσης κοκαΐνης στην Αττική: 120.000 χρήστες μέσα στις γιορτές

Από το φορτίο στα λύματα της Αττικής προκύπτει πως, κατά τη διάρκεια των γιορτών, τουλάχιστον 120.000 άτομα στην Αττική έκαναν χρήση κοκαΐνης.

Δημόσιο Πανεπιστήμιο: Η ΜΟΝΗ προοδευτική επιλογή

Νίκος Γιαννόπουλος
Θέατρο

Τι συνέβη με τον Βασιλιά Ληρ στο Εθνικό – Αποχωρεί ο Λεωνίδας Κακούρης, ποιος τον αντικαθιστά

Υπάρχει ακόμα Covid-19;
Explainers

Υπάρχει ακόμα Covid-19;

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες τα κρούσματα κορονοϊού είναι τουλάχιστον 2.500 ημερησίως, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα self tests. Ο μέσος όρος των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από covid-19 είναι 50 κάθε εβδομάδα. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι ο ιός δεν έχει γίνει ακόμα ενδημικός, καθώς αλλάζει συνέχεια. Επίσης, δεν έχει εποχικότητα. Δεν είναι, δηλαδή, γρίπη η οποία επανέρχεται τον χειμώνα μόνο. Είναι ακόμα επικίνδυνη η νόσηση με covid-19; Αρκεί ο τελευταίος εμβολιασμός που οι περισσότεροι πραγματοποίησαν το 2022 ή χρειάζεται επανάληψη με το επικαιροποιημένο εμβόλιο; Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας; Δικαιούνται άδεια οι εργαζόμενοι σε περίπτωση νόσησης; Πώς καταλαβαίνει κανείς αν έχει long covid; Το explainer του NEWS 24/7 απαντάει στις βασικές απορίες που προκύπτουν για την covid-19 λίγο πριν την έναρξη του 2024, με την βοήθεια του παθολόγου και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γιώργου Παππά.

Πώς γίνεται

Φύλο, δημοκρατία και συμπερίληψη. Πώς γίνεται;

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος και η Μαριλένα Κουντούρη συζητούν με τη Νάνσυ Παπαθανασίου, διδακτόρισσα Kλινικης Ψυχολογίας και επιστημονικά συνυπεύθυνη του οργανισμού Orlando LGBT+ για το τι σημαίνει η ισότητα των φύλων σήμερα.

Drag Queens διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στην Αθήνα – Πώς θα πάτε και τα δικά σας
Ελλάδα

Drag Queens διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στην Αθήνα – Πώς θα πάτε και τα δικά σας

Drag Queens θα διαβάζουν συμπεριληπτικά παραμύθια σε παιδιά στην Αθήνα, αγκαλιάζοντας την κάθε μοναδικότητα.

No comments:

Post a Comment