Όταν το 2004 οραματίστηκα το Βήτα, αρκετοί ήταν εκείνοι που μου είπαν ότι το εγχείρημα δεν θα είχε μέλλον καθώς η έννοια του ποιοτικού bar restaurant Μουσείου στην Ελλάδα ήταν σχεδόν άγνωστη. Όσοι βέβαια με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν ότι είμαι ιδιαίτερα πεισματάρα όταν πρόκειται για κάτι στο οποίο πιστεύω. Με αυτό το πείσμα, ξεκινήσαμε. Και συνεχίσαμε, επενδύοντας διαρκώς, τόσο σε φυσικούς πόρους, όσο και σε όραμα, σε ποιότητα, σε ταλέντο, σε «ψυχή», σε ερεθίσματα, σε όρεξη. Και για να είμαι ειλικρινής, σχετικά σύντομα αισθάνθηκα ότι το όραμά μου βρήκε ανταπόκριση. Το Βήτα «αγκαλιάστηκε» από τον κόσμο και αγαπήθηκε, τόσο από τους Θεσσαλονικείς, όσο και από επισκέπτες της πόλης. Μέσα στα χρόνια λειτουργίας μας, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τις δικές σας στιγμές-ορόσημο, μέρες γιορτής σας, οικογενειακές σας συναθροίσεις, πολλές πολλές πολλές δικές σας στιγμές, αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις, επίσημα δρώμενα, φιλανθρωπικές γιορτές, γεύματα με πολιτική και διπλωματική συμμετοχή και τόσα ακόμη.
Σήμερα, με την παρούσα ανάρτηση, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας, το Βήτα συμπληρώνει τον κύκλο του. Έναν κύκλο που έκλεισε μέσα του συνεχή αγώνα από τη μία, αλλά και χαρά, έμπνευση, ικανοποίηση, αγάπη και επιβράβευση. Οι τίτλοι τέλους για το Βήτα λοιπόν πέφτουν στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Με αφορμή αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους του Βήτα, τους εργαζομένους (σας ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια, Λίτσα, Γιώργο, Άννα, Κατερίνα), τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, αλλά και όσους κατά καιρούς μας αμφισβήτησαν, καθώς ήταν και η δική σας αμφισβήτηση που μας ώθησε να προχωράμε διαρκώς μπροστά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν για όλα αυτά τα χρόνια μαζί και για την αγάπη που εισέπραξα από όλους σας. Καλή χρονιά, με υγεία, χαμόγελα και νέα σχέδια!
Χρύσα Κονιόρδου
Ιδιοκτήτρια & Head Chef του Βήτα Café Bar Restaurant
No comments:
Post a Comment