ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, September 20, 2022

 ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022


@η κηδεια της βασιλισσας Ελισαβετ εγινε, τηλεοπτικα,  The greatest show on earth.Η οργανωση ηταν απιστευτη σε καθε λεπτομερεια.

@νεες εκπομπες σε ολα τα καναλια.

@Ακομα να μας ενημερωσουν απο την ΕΡΤ3 ποιους δημοσιογραφους επελεξαν μετα την ανοικτη προσκληση.Μηπως ξερουν κατι στην Ενωση Συντακτων;

@οι αγραμματοι  των τηλεοπτικων σταθμων της Θεσσαλονικης επιμενουν να λενε ‘στην πολη μας’.Ειναι σα να μη γνωριζουν οτι το καναλι τους το βλεπουν και στην Κατερινη,Βεροια,Χαλκιδικη και σ ολη την Ελλαδα.

@στις ‘ιστοριες ανθρωπων’ της δημοτικης τηλεορασης Θεσσαλονικης δεν υποβαλλονται ερωτησεις,που σημαινει οτι αν πει κατι σημαντικο ο συνεντευξιαζομενος,δεν ζητειται καποια διευκρινηση!

@οσοι εχουν αυτοκινητο καλο ειναι να θυμουνται και τον υποχρεωτικο ελεγχο καυσαεριων

@ο μονιμα πεινασμενος αγραμματος τηλεοπτικος ξεναγος,που μονιμα χρησιμοποιοει την λεξη ΤΕΛΕΙΑ διοτι δεν εχει  μαθει τα συνωνυμα,ακουστηκε νε λεει ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΑΠΕΙΡΑ!και φυσικα δεν γνωριζει οτι στην αιτιατικη λεμε ‘πατερα-και οχι πατερ-Αντωνιε

@INSTRUMENTS OF STATE,ετσι ονομαζουν τα τρια αντικειμενα που στολιζαν το φερετρο της Ελισαβετ πριν απο την ταφη.Ειναι το σκηπτρο,μια γυαλινη υδρογειος και το αμυθητου αξιας στεμμα.

@ο νεαρος Μανος Χτζηδακις πηρε τα πρωτα μαθηματα πιανου στην Ξανθη απο την αρμενισα δασκαλα πιανου Αννα Αρτουνιαν.Το σπιτι του σημερα ειναι  μουσειο Χατζηδακι.Τα κοκκινα τουβλα στην προσοψη προερχονται απο το εργοστασιο Αλατινη της Θεσσαλονικης.

@στην Μηλια Γρεβενων υπαρχει μουσειο με χαυλιοδοντες προιστορικων ελεφαντων και αλλων ζωων που βρεθηκαν στην περιοχη

@23-25 Σεπτεμβριου στην Ελασσομα πανελληνια γιορτη φετας και γαστρομιας.Θα τραγουδησουν Στικουδη και Τριανταφυλος.

@τα λεονταρια ειναι πεντε φορες βαρυτερα απο τις λεοπαρδαλεις γιαυτο δεν μπορουν να σκαρφαλωσουν στα δενδρα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ




No comments:

Post a Comment