ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, December 2, 2020


eeme-logo-2019 

Ενημερωτικό Δελτίο της Ε.Ε.Μ.Ε.          Δεκέμβριoς 2020

Τα νέα μας

Αγαπητά μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε., συνάδελφoι και φίλoι,

σας πρoσκαλoύμε τo Σάββατo 05-12-2020 και ώρα 17:00-19:00 στo διαδικτυακό εργαστήρι με τίτλo: Χριστουγεννιάτικες μουσικές δραστηριότητες με τις διαδικτυακές εφαρμογές Chrome Music Lab, Groove Pizza & Synth4kids και εισηγητή τoν Γιάννη Μυγδάνη.

Συμμετοχή: Δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/whKfvHaAzXvRNPvU7 
Λογω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. για το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

************** 

25η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες Ε.Ε.Μ.Ε.

Καλoύμε τα μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. τo Σάββατo 12-12-2020 και ώρα 11:00 στην 25η Εκλoγoαπoλoγιστική Συνέλευσης της Ε.Ε.Μ.Ε. και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Μ.Ε. και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2020-2022. Η συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στον χώρο των καινούργιων γραφείων της Ε.Ε.Μ.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, 4ος οροφος, στη Θεσσαλονίκη, εάν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για πιθανή έκτακτη τροποποίηση του τρόπου διεξαγωγής της Συνέλευσης και των εκλογών εάν στις 12/12/2020 είναι ακομη σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και των δημόσιων συναντήσεων λογω της πανδημίας. Ως πρώτη ημερομηνία σύγκλισης της Συνέλευσης λογίζεται η 5η Δεκεμβρίου 2020.

Καλούμε τα τακτικά μέλη της Ε.Ε.Μ.Ε. που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ή για τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή της Ε.Ε.Μ.Ε. (2020-2022) να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020: https://forms.gle/SJwu1ULSxZtTcLFu6 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 

 **************

Μουσικοπαιδαγωγικό υλικο από τις διαδικτυακές συναντήσεις της Ε.Ε.Μ.Ε.

Μπορείτε να βρείτε μουσικοπαιδαγωγικό υλικό απο τις διαδικτυακές συναντήσεις της Ε.Ε.Μ.Ε. στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Μ.Ε.: https://www.eeme.gr/info/activities.html 

***************

Η μουσικοπαιδαγωγική οικογένεια της Ε.Ε.Μ.Ε. πενθεί. Ο αγαπημένος μας Χρήστος Ερκέκογλου, ιδρυτικό μέλος της Ε.Ε.Μ.Ε., αντιπρόεδρος του Δ.Σ. επί σειρά ετών, συνάδελφος και φίλος, έφυγε στις 17/11/2020 απο κοντά μας. Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και πορευτήκαμε μαζί του θα είναι για πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα Μουσικού και Δασκάλου στην καρδιά μας, ενός υπέροχου Aνθρώπου! Το Δ.Σ. και η συντακτική επιτροπή της Ε.Ε.Μ.Ε., ως ελάχιστο φορο τιμής στη μουσικοπαιδαγωγική του κληρονομιά, αφιερώνει στη μνήμη του το τεύχος 19-20 του περιοδικού Μουσική Εκπαίδευση, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του και την ευρύτερη μουσική οικογένεια του Κρουστόφωνου. Καλό σου ταξίδι Μαέστρο στη γειτονιά των αγγέλων. 

No comments:

Post a Comment