ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Saturday, September 19, 2020

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΥΤΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Παγκόσμια διάκριση

  στα Polis Hammam & Loutron

-Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε πολιτικούς, όχι μόνο

 Έλληνες, διάσημους επιστήμονες και σπουδαίους καλλιτέχνες 

      

Ησυγκεκριμένη εποχή είναι ίσως η πιο σκληρή των τελευταίων δεκαετιών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μετά την υπερδεκαετή κρίση που έκανε πάρα πολλούς επιχειρηματίες να “κατεβάσουν” ρολά, ήρθε ο COVID 19 ως το τελειωτικό χτύπημα για εκείνους τους επιχειρηματίες που άντεξαν την αδυσώπητη περίοδο των μνημονίων.

Ο τουρισμός στην Ελλάδα μειώθηκε δραματικά ενώ οι άνθρωποι που επιχειρούν γύρω από τον τουρισμό είναι από τους κλάδους που το “χτύπημα” μοιάζει να είναι αδυσώπητο ενώ οι άνεργοι που θα προκύψουν από τον τομέα αυτό χιλιάδες.

Μέσα σε αυτή λοιπόν την εξαιρετικά “μαύρη”  για τον τουρισμό περίοδο μια μικρή επιχείρηση, το Polis Hammam – Polis loutron με τρία καταστήματα, δύο στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα στην περιοχή του Ψυρρή, λαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διακρίσεις από την πιο δημοφιλή εφαρμογή στον κόσμο: Το Trip Advisor δίνει την διάκριση “Traveler’s Choice”, ένα βραβείο που λαμβάνει μόνο το 10 % των επιχειρήσεων παγκοσμίως στο Polis.

Μιλήσαμε λοιπόν με την ιδιοκτήτρια και CEO της επιχείρησης κυρία Αλεξάνδρα Λούτσου και μας είπε:

“Όταν πριν λίγα χρόνια, το Polis- Hammam, Polis – loutron άρχιζε το ταξίδι του στον μεγάλο ωκεανό του Επιχειρείν, η κατάκτηση του συγκεκριμένου παγκόσμιου τίτλου, έμοιαζε τουλάχιστον ανέφικτη”.

Η μεγάλη αυτή διάκριση αφορά τεράστιες ξενοδοχειακές αλυσίδες, SPA, εστιατόρια, χώρους αναψυχής ,αρχαιολογικούς χώρους, που διακρίνονται για το απόλυτο αριστείο φιλοξενίας.
Το Trip Advisor συνυπολογίζει, δηλαδή, τις κριτικές του κοινού για την διάρκεια ενός χρόνου, το ενδιαφέρον των μελών της εφαρμογής για την συγκεκριμένη επιχείρηση, την δημοτικότητα της επιχείρησης στην συγκεκριμένη εφαρμογή , αλλά και άλλες πολύ σημαντικές παραμέτρους.

Η ανακοίνωση της μεγάλης αυτής διάκρισης για την επιχείρησή μας, την στιγμή που ο ανταγωνισμός των επιχειρήσεων τουρισμού σε όλο τον κόσμο είναι τεράστιος, μας κάνει να νιώθουμε ότι το πάθος μας για δημιουργία, και η τεράστια αγάπη μας στην φροντίδα των ανθρώπων, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς αναγνωρίστηκε από τις δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών Ελλήνων και ξένων που επέλεξαν τα καταστήματά μας.

Κυρία Λούτσου ο COVID 19 επηρέασε την επιχείρησή σας και σε τι βαθμό;

Δυστυχώς όπως και χιλιάδες ακόμη επιχειρήσεις στην χώρα μας κλείσαμε στις 14 Μαρτίου και επαναλειτουργήσαμε στις 15 Ιουνίου. Περάσαμε και περνάμε πάρα πολύ δύσκολα στάδια για να διαχειριστούμε αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τεράστιο άγχος για την επιβίωση της επιχείρησης και των ανθρώπων μας, άλλωστε, το κύριο μέλημα μου ήταν να μην χαθεί καμία θέση εργασίας υπαλλήλου μας Καταλαβαίνετε λοιπόν τι σήμαινε για την ψυχολογία ολόκληρης της ομάδας αλλά και την δική μου η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου.

Γιατί νομίζετε ότι ξεχωρίσατε, με δεδομένο τον παγκόσμιο ανταγωνισμό;

Από τις κριτικές που αναρτούν οι επισκέπτες μας, θεωρώ ότι αυτό που αναγνωρίζουν είναι ο συνδυασμός ποιότητας παροχών, η φιλοξενία μας, η εξασφάλιση ιδιωτικότητας (καθώς όλο το προσωπικό μας υπογράφει πιστοποιητικό εχεμύθειας για να νιώθουν οι επισκέπτες μας άνετα) η καθαριότητα των χώρων μας και τα μοναδικά πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε, καθώς όλοι μπορούν ν’ απολαύσουν τα είδη της λουτροθεραπείας όπως αυτά εξελίχθηκαν από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα.

Όταν λέτε πιστοποιητικά εχεμύθειας, εννοείται ότι κανένας από το προσωπικό δεν μπορεί να μιλήσει για τα πρόσωπα που σας επισκέπτονται;

Φυσικά: Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε πολιτικούς, όχι μόνο Έλληνες, διάσημους επιστήμονες και καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας που επιλέγουν τον χώρο μας για ν’ απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης με τις οικογένειές τους …Ξέρετε στον χώρο των λουτρών μας συνυπάρχουν γονείς και παιδιά πολλές φορές, καθώς η λουτρική περιποίηση είναι μια διαδικασία που μπορεί ν’ απολαύσει κάθε άνθρωπος από την εποχή που είναι παιδί …μέχρι όσο αισθάνεται παιδί. Είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό για την φήμη μας, να μπορούν όσοι μας εμπιστεύονται να νιώθουν προστατευμένοι.

Σας έχουν προβάλει τα ελληνικά media;

Βεβαίως! Έχουμε όμως την χαρά να μας συμπεριλάβουν σε αφιερώματα που αφορούν την λουτρική περιποίηση και διεθνή μέσα: Όπως το national geographic, το History Channel αλλά και η Πολωνική δημόσια τηλεόραση, καθώς φιλοξενήσαμε παιδάκια με σύνδρομο Down.

No comments:

Post a Comment