ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Friday, September 18, 2020

Στην πετρόχτιστη  βίλα 

της Φαιστού 

των €1.500.000

Ένα πολυτελές ακίνητο 350 τ.μ., 4 luxury 

υπνοδωματίων με κυρίαρχα την πέτρα και το ξύλο 

      

Διάσημη παγκοσμίως ως η δεύτερη σημαντικότερη πόλη της Κρήτης κατά τη δεύτερη χιλιετία προ Χριστού, μετά από την Κνωσό, η Φαιστός, τοποθετημένη αμφιθεατρικά προς τον κόλπο της Μεσαράς, στο νότιο μέρος του νομού Ηρακλείου, αποτελεί για πολλά χρόνια μία περιοχή-φιλέτο για τα μεσιτικά γραφεία και τις επιχειρήσεις τουρισμού. Η σχετικά κοντινή της απόσταση από τη θάλασσα, η εκπληκτική θέα προς το Λιβυκό πέλαγος αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο Τυμπάκι, μία ανεπτυγμένη κωμόπολη σχεδόν 6.000 κατοίκων, κάνει την περιοχή της Φαιστού περιζήτητη στις αγοραπωλησίες γης και ακινήτων.

Εδώ, σε μία πολύ ήσυχη και σχετικά απομονωμένη περιοχή ενός λόφου, κοιτάζοντας προς τα βουνά του Ψηλορείτη και στις καταπράσινες εκτάσεις που απλώνονται μέχρι τον κόλπο της Μεσαράς, βρίσκεται μία πανέμορφη και πολυτελής πέτρινη βίλα συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. σε ένα οικόπεδο γεμάτο δέντρα, βότανα και λουλούδια έκτασης 1.500 τ.μ. Πρόκειται για μία κατοικία υψηλής αισθητικής τόσο στους εξωτερικούς όσο και τους -παραδιασιακά στημένους- εσωτερικούς χώρους, που διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, όλα τους με απεριόριστη θέα στο βουνό, το πράσινο και τη θάλασσα. Το ακίνητο, το οποίο διατίθεται προς πώληση από τη γνωστή εταιρεία real estate Κτηματοεμπορική έναντι του ποσού των 1.500.000 ευρώ, είναι επιπλωμένο και διακοσμημένο με υλικά υψηλής ποιότητας έτσι ώστε να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία και δέσιμο με τον εξαιρετικής αισθητικής σχεδιασμό του, συνδυάζοντας την παράδοση των ελληνικών νησιών (πέτρινοι τοίχοι, ξύλινα δοκάρια στην οροφή) με την μίνιμαλ αισθητική.

Εσωτερικά και εξωτερικά η πέτρα και το ξύλο είναι τα υλικά που κυριαρχούν, δημιουργώντας μια παραδοσιακή ατμόσφαιρα σε μοντέρνο στιλ με λευκές λεπτομέρειες και όμορφα έργα τέχνης. Τα τέσσερα πολυτελή υπνοδωμάτια διαθέτουν όλα μοντέρνα εντοιχισμένα ιδιωτικά μπάνια, τρία εκ των οποίων είναι εξοπλισμένα με ντους, ενώ το τέταρτο με μία εντυπωσιακή μπανιέρα. Επιπλέον, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, άμεση πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο, ενώ λούζονται με το φως του κρητικού ήλιου ο οποίος είναι πανταχού παρών σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου, κυρίως στα νότια παράλια της Κρήτης.

Εντυπωσιακός είναι και ο κυρίως χώρος διαβίωσης στη βίλα με ένα εντυπωσιακά μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, γεμάτες φως από τεράστιες τζαμαρίες και μεγάλες πόρτες που μία απλή κίνηση οδηγούν προς το αίθριο και την εντυπωσιακή πισίνα δύο επιπέδων. Γύρω από αυτή, για περισσότερους από 6 μήνες το χρόνο, όσο δηλαδή διαρκεί το… καλοκαίρι στην Κρήτη, διαδραματίζονται όλες οι δραστηριότητες των φιλοξενούμενων της βίλας καθώς υπάρχει μία σκεπαστή τραπεζαρία με πέργκολα, ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, ενώ στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται ένα καταπληκτικό υπαίθριο καθιστικό, ενσωματωμένες εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου με τραπεζαρία για νόστιμα γεύματα και για συγκεντρώσεις κάτω από τα αστέρια.
Περαιτέρω περιγραφές είναι περιττές μπροστά στις εικόνες. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες απευθυνθείτε στο site της Κτηματοεμπορικής.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ


No comments:

Post a Comment