Friday, August 28, 2020

Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις 
**** Βροχή οι ανακοινώσεις από τα κανάλια. Αλλοι πάνε κι άλλοι έρχονται. Αλλοι προετοιμάζονται τρέχοντας και άλλοι ήδη νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ να εισβάλλουν στα πλατό. Σημασία έχει ότι το «παιχνίδι» άρχισε και θα είναι συναρπαστικό. Όρεξη να έχουμε να κάνουμε ζάπινγκ και να απολαμβάνουμε.

**** Το Mega κάνει τις κινήσεις του αργά αλλά σταθερά και ενισχύει και την ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία. Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον σταθμό μόλις αυτή την εβδομάδα. Οι δύο δημοσιογράφοι θα ενταχθούν στην πρωινή ενημερωτική ζώνη η οποία ανανεώνεται σημαντικά. 

****Νέα άφιξη και αυτή της Στέλλας Γκαντώνα η οποία έφυγε από το Open και εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού προκειμένου να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα.

****Εντωμεταξύ την Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού αναλαμβάνει ο έμπειρος Κώστας Τσολάκης, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια στην αντίστοιχη θέση στον ΑΝΤ1.

**** Παναγιώτης Βασιλάκος. Αυτός είναι ο νέος «Bachelor», στο ομώνυμο ριάλιτι του Alpha που θα προβληθεί σε λίγες ημέρες και αυτόν απ’ ό,τι φαίνεται αναζητούν πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ο νεαρός γοητευτικός άνδρας, τον οποίο θα διεκδικήσουν είκοσι κυρίες, βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα στο google search και οι αναζητήσεις αφορούν την ηλικία, το βιογραφικό του και την προσωπική ζωή του.

**** Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει με το «Ρουκ Ζουκ», την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και με δύο νέες ενότητες οι οποίες θα τιτλοφορούνται «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» και «Ώρα του δασκάλου».

****Επιστροφή και για την Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing», έτσι ακριβώς όπως το ξέρουμε εδώ και χρόνια.

****Οι «Αγριες Μέλισσες» θα κάνουν είσοδο στις 14 Σεπτεμβρίου όπου πλέον τα προγράμματα θα «ρολάρουν» κανονικά.

**** O Αντώνης Κανάκης συζητά με τα στελέχη της ΕΡΤ. Όχι για το «Ράδιο Αρβύλα», φυσικά… Θα δούμε που θα καταλήξει η συζήτηση. 

****Μετά την ολιγοήμερα καραντίνα λόγω κρούσματος κορωνοϊού στην εκπομπή «ΦλΕρτ», όλα δείχνουν έτοιμα για επιστροφή. Η Νάντια Κοντογεώργη έχοντας στο πλάι της τον Λάμπρο Κωνσταντάρα θα βρίσκονται στην θέση τους από την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, στις 16.00. 

****Από τις 7 Σεπτέμβρη μπαίνουν στην αρένα και το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, και η «Ωρα για Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο Alpha ποντάρει σε πολύ καλή θέση φέτος.

No comments:

Post a Comment