Saturday, April 20, 2019


4+2 συναυλίες

 που αξίζει

 να απολαύσετε

 το φετινό 

καλοκαίρι

 

Η άνοιξη καλά κρατεί και λίγο έμεινε για να δείξει το πρώτα του σημάδια το γλυκό καλοκαίρι. Τι καλύτερο λοιπόν, από ωραίες συναντήσεις, με πρόσωπα που θα θέλατε πολύ να δείτε από τη μουσική της ελληνικής, αλλά και ξένης σκηνής.
Τους θερινούς μήνες, ο παλμός της Θεσσαλονίκης θα χτυπάει δυνατά, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις και ξεχωριστές εμπειρίες στους λάτρεις της μουσικής και των outdoors συναυλιών.
Μη χάσετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα από μια σειρά καλλιτεχνών, που θα απολαύσετε να ακούσετε και να παρακολουθήσετε, κάτω από το φως του καλοκαιρινού ουρανού. 

Οι James: Fix Factory of Soundsynaylies-sti-thessaloniki-jpg.jpg

Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου και χαρακτηρισμένου ως «καλύτερου» album τους από πολλούς, «Living In Extraordinary Times». Το συγκρότημα από το Manchester, θα εμφανιστεί στις αρχές του καλοκαιριού στην πόλη μας, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως το «Getting Away With It (All Messed Up)» και το «Say Something». Μάλιστα, αν επιλέξετε να αποκτήσετε VIP εισιτήριο τότε θα έχετε πρόσβαση στο sound check τριών τραγουδιών, ένα αποκλειστικό Q&A session με τα μέλη της μπάντας και πολλά ακόμη. Στο πλευρό τους η βρετανική rock μπάντα Shame, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
InfoΠαρασκευή 07/06, Ώρα: 17:00, Fix Factory of Sound Open Air, 26ης Οκτωβρίου 15

Φωτεινή Βελεσιώτουsynaylies-sti-thessaloniki-TpVW9.jpg

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις πιο αυθεντικές φωνές της σύγχρονης λαϊκής σκηνής, συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι και φέτος το καλοκαίρι, διοργανώνοντας μια σειρά συναυλιών με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη. Πέρα από τα αγαπημένα τραγούδια, «Μέλισσες», «Διόδια» και άλλα, η ίδια πρόκειται να ερμηνεύσει κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία, που συμπεριλαμβάνονται στο νέο της δίσκο. Μαζί της θα συνευρεθούν στη σκηνή, σταθεροί συνεργάτες και φίλοι, όπως ο Νίκος Παπαναστασίου, που έχει ολόκληρη την επιμέλεια της ορχήστρας, το πιάνο και το ακορντεόν.
InfoΠαρασκευή 07/06, Ώρα: 21:00, Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25 27, Σταυρούπολη

Damian Jr. Gong Marleysynaylies-sti-thessaloniki-jpg-ANsBy.jpg

Ο Damian "Jr. Gong" Marley, ο νεότερος και πιο επιτυχημένος γιος του Bob Marley έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως, θα βρεθεί στην πόλη μας, ερμηνεύοντας μερικές από τις καλύτερες επιτυχίες του κορυφαίου πατέρα του, τον οποίο έχει διασκευάσει εκτενώς. Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός πρόκειται να εκτελέσει ένα δυνατό και γεμάτο συγκινήσεις performance on stage με τη μπάντα του, που δεν πρέπει να χάσετε!
InfoΣάββατο 08/06, Ώρα: 17:00, Fix Factory of Sound Open Air, 26ης Οκτωβρίου 15

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιραςsynaylies-sti-thessaloniki-37hwc.jpg

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες συνεχίζουν την επιτυχημένη σύζευξη τους επί σκηνής, σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάνοντας μια στάση και στη Θεσσαλονίκη. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι γνωστοί και αναγνωρισμένοι για τη μουσική παιδεία τους, μετά από τα τόσα χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών στο μουσικό στερέωμα. Φέτος, λοιπόν, ξανασυναντιούνται, μετά από μία εικοσαετία και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε.
InfoΤετάρτη 12/06, Ώρα: 21:30, Θέατρο Δάσους, Δάσος Σέιχ Σου

Μίλτος Πασχαλίδηςsynaylies-sti-thessaloniki-wN7Fh.jpg

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα εμφανίσεων, ο αεικίνητος Μίλτος Πασχαλίδης, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή του περιοδεία. Αυθεντικός και γεμάτος συναίσθημα, ο γνωστός ερμηνευτής, πρόκειται να παρασύρει το κοινό σε ένα μοναδικό χορό. Τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ και παραδοσιακές επιτυχίες του, υπόσχεται μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά γεμάτοι συναισθήματα.
InfoΤετάρτη 12/06, Ώρα: 21:00, Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25 27, Σταυρούπολη

Πυξ Λαξsynaylies-sti-thessaloniki-vkWDC.jpg

Οι δύο παιδικοί φίλοι ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες καλοκαιρινές περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2018 γιόρτασαν με τους χιλιάδες οπαδούς τους, τα 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους, ενώ φέτος επιστρέφουν με την ίδια δυναμική και επιλογή των καλύτερων τραγουδιών τους. Από το «Οι παλιές αγάπες πάνε στο παράδεισο» μέχρι το «Δε θα δακρύσω πια για σένα», ετοιμαστείτε να θυμηθείτε μερικές από τις ωραιότερες στιγμές των νεανικών σας χρόνων.
InfoΠέμπτη 27/06, Ώρα: 21:00, Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25 27, Σταυρούπολη

+2 στη Χαλκιδική...

Charles Lloyd and his Sky Triosynaylies-sti-thessaloniki-krNgC.jpg

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού, επιλέγοντας μια από τις ατμοσφαιρικές συναυλίες στο χώρο του πολυτελούς Sani Resort. Ο ζωντανός θρύλος της ζωντανής μουσικής έρχεται στο Λόφο της Σάνη για να παρουσιάσει μερικά από τα καλύτερα κομμάτια του πολυετούς έργου του. Το πολυμελές σχήμα Sky Trio, που αποτελείται από τον αμερικανό Charles Lloyd σαξοφωνίστα και τους μουσικούς Reuben Rogers στο μπάσο και Eric Harland στα drums, πρόκειται να δώσει μια ξεχωριστή νότα στην καλοκαιρινή σας βραδιά. Μαζί του θα εμφανιστούν σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές, όπως οι Μαρία Φαραντούρη, Τάκης Φαραζής και Σωκράτης Σινόπουλος.
InfoΣάββατο 13/07, Λόφο της Σάνη, στο πλαίσιο του Sani Festival

Γιάννης Πάριοςsynaylies-sti-thessaloniki-8NLgy.jpg

Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στη Σίβηρη Χαλκιδικής με μια άκρως ερωτική και μοναδική συναυλία, τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Ο γνωστός ερμηνευτής, θα ντύσει την καλοκαιρινή βραδιά σας με την άκρως εντυπωσιακή φωνή του, ενώ θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα ρομαντισμού. Ο «τροβαδούρος του έρωτα», με 45 χρόνια πορείας στο καλλιτεχνικό στερέωμα, θα τραγουδήσει με πάθος και αυθεντικότητά μερικά από τα καλύτερα τραγούδια της αξιομνημόνευτης καριέρας του. Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!
InfoΠαρασκευή 02/08, Ώρα: 21:30, Αμφιθέατρο Σίβηρης, Σίβηρη, Κασσάνδρα, Χαλκιδική

No comments:

Post a Comment