ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Saturday, June 23, 2018

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ 

 


Η Αγιορειτική Εστία εγκαινίασε το 2016, το θεσμό των ετήσιων Διεθνών Επιστημονικών Εργαστηρίων, στην διάρκεια των οποίων η Επιστημονική Κοινότητα που ασχολείται με το Άγιον Όρος, έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει νέες έρευνες (ατομικές ή συλλογικές, ολοκληρωμένες ή εν εξελίξει), οι οποίες μπορεί να καλύπτουν διάφορους τομείς, όπως ιστορία, θεολογία, τέχνη, αρχιτεκτονική, φυσικό περιβάλλον, κλπ.
Το φετινό, Τρίτο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Δεκεμβρίου 2018 στην Αίθουσα «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού. Στο φετινό εργαστήριο θα περιληφθούν πειραματικά, μέχρι και επτά (7) ανακοινώσεις με την μορφή αναρτημένων πινακίδων (posters).
Συνημμένα θα βρείτε το Κείμενο της Επιστημονικής Επιτροπής, τη Δήλωση Συμμετοχής καθώς και οδηγίες συμπλήρωσης του, στα ελληνικά και αγγλικά.
Εάν πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε κάποιον συνάδελφο σας, παρακαλώ προωθήστε τα συνημμένα αρχεία.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2310263308 ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@agioritikiestia.gr

ΥΓ.
Οπτικοακουστικό υλικό των εργασιών του δύο πρώτων Επιστημονικών Εργαστηρίων, θα βρείτε στην Ιστοσελίδα της Αγιορειτικής Εστίας:

No comments:

Post a Comment