Χαρούπι: Η νέα
γαστρονομική άφιξη
στα Λαδάδικα
Ο chef Μανώλης Παπουτσάκης τιμά την κουζίνα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης παρουσιάζοντας ένα μενού αξιώσεων στο ολοκαίνουριο εστιατόριο του σε μια απο τις πιο φημισμένες συνοικίες της Θεσσαλονίκης, τα Λαδάδικα.
Ο χώρος είναι ευρύχωρος και minimal αλλά παράλληλα χαρακτηριστικός και το προσωπικό ευγενικό και καταρτισμένο.
Το Χαρούπι αποδεικνύει οτι η κρητική κουζίνα ειναι εστιατορική και η Θεσσαλονίκη με την μεγάλη παράδοση στη γαστρονομία και τις πολλές εκλεκτές επιλογές εχει πλέον να επιδείξει και ένα ανώτερης ποιότητας κρητικό εστιατόριο.

No comments:
Post a Comment