Wednesday, May 21, 2014

ΝΑΤ ΚΙΝΓΚ ΚΟΟΥΛ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ

Σ' ενα ωριαιο προγραμμα ο δημοφιλεστερος νεγρος τραγουδιστης ολων των εποχων Νατ Κινγκ Κοουλ θα ερμηνευσει 20 απο τις δημοφιλεστερες επιτυχιες του .


Στην εκδηλωση που θα πραγματοποιηθει στο Βαφοπουλειο Πνευματικο Κεντρο την Δευτερα 16 Ιουνιου,ωρα 8 μμ,ο δημοσιογραφος Λευτερης Κογκαλιδης θα κλεισει τον κυκλο των χειμερινων παρουσιασεων δημοφιλων καλλιτεχνων με τον Κοουλ να τραγουδα  σε τηλεοπτικες εκπομπες τραγουδια οπως Unforgettable,The way you look tonight,When I fall in love,It's only a paper moon,Let there be love,Mona Lisa,That Sunday that summer,Those lazy hazy crazy days of summer,Ramblin rose,Autumn leaves ,Nature boy.

Στο προγραμμα αυτο απο την δεκαετια του 50, οταν ο καλλιτεχνης ηταν σε πληρη φωνητικη ετοιμοτητα,ο Κοουλ δειχνει την δεξιοτεχνια του στο πιανο και την μελοντικα.

Για πολλους μουσικοκριτικους τοτε και σημερα ο Κοουλ ηταν ισαξιος του Φρανκ Σινατρα,που μονο οι φυλετικες διακρισεις της εποχης δεν του επετρεψαν να κανει ολοκληρωμενη καριερα στον χωρο του θεαματος και ακροαματος.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

No comments:

Post a Comment