ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Sunday, October 13, 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Νικόλαο: «Μια χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα»



Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Μετρά 14 χρόνια γάμου με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, με την φετινή χρονιά να κρύβει πολλές αλλαγές και δύσκολες καταστάσεις για την ίδια.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έγινε γνωστό πως χάθηκαν τα ίχνη του θετού της αδελφού στο Μαλιμπού, με την ίδια να μιλάει για το πως την επηρέασαν αυτές οι δύο καταστάσεις, σε συνέντευξη 

«Ηταν μια δύσκολη, μεταβατική χρονιά για μένα, γεμάτη στιγμές αβεβαιότητας και πόνου. Πιστεύω όμως ότι στις αντιξοότητες, συχνά βρίσκουμε τη δύναμή μας. Οι προκλήσεις της ζωής, μου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να αντέχουμε, να ελπίζουμε, να έχουμε πίστη στη δύναμη του ανθρώπου. Ολα συνέβησαν την ίδια εποχή» ανέφερε αρχικά τόσο για το διαζύγιό της, όσο και για την εξαφάνιση του θετού της αδελφού στο Μαλιμπ

Για το διαζύγιο με τον Νικόλαο, είπε: «Εκείνο το διάστημα έμαθα επίσης τη σημασία του να επιτρέπει κανείς στον εαυτό του να αισθάνεται, να θρηνεί, να επεξεργάζεται τα συναισθήματά του και να προχωράει μπροστά με συμπόνια προς τον εαυτό του. Μέσα από αυτές τις προκλήσεις κατάλαβα ότι ενώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι συμβαίνει, μπορούμε να επιλέξουμε πώς θα αντιδράσουμε. Προχωράω μπροστά με ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη και τις πιο σκοτεινές μέρες, υπάρχει πάντα φως και η ευκαιρία να εξελιχθούμε».

Τέλος, για το πως χειρίζεται την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της τέλος, σχολίασε: «Δεν αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον για τη ζωή μου ως παραβίαση, αλλά ως τιμή. Γι’ αυτό προσπαθώ πάντα να ανταποκρίνομαι με καλοσύνη. Φυσικά όταν ιδιωτικά θέματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ή όταν διαδίδονται φήμες, μπορεί να είναι πρόκληση η διαχείρισή τους, αλλά είναι μέρος της ζωής που έχω επιλέξει»

No comments:

Post a Comment