ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, January 9, 2024

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις, άγνωστο πότε η ψήφιση
Πολιτική

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις, άγνωστο πότε η ψήφιση

Ο Π. Μαρινάκης επιβεβαίωσε και επισήμως ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα εξηγήσει στην ΕΡΤ τι θα περιλαμβάνει η ρύθμιση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν απάντησε όμως εάν θα έρθει πριν ή μετά τις ευρωεκλογές
Ελλάδα

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση του Όλιβερ

Ο Άρειος Πάγος ζητά με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ από την Αράχωβα.
Ελλάδα

Κολωνός: Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει η δίκη για τη 12χρονη

Μετά τη συγκρότηση του δικαστηρίου, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό. Διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τετάρτη με την κατάθεση της θείας της ανήλικης.
Ελλάδα

Επεισόδια στον Ρέντη: Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”

Έρευνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη που επικεντρώνεται σε αποθήκη του γηπέδου που παλιότερα χρησιμοποιείτο και ως σύνδεσμος φιλάθλων, με σκοπό να εντοπιστούν στοιχεία για την υπόθεση του Ρέντη.
Ενέργεια

“Ασφυξία” στα ηλεκτρικά δίκτυα από νέες αιτήσεις για αιολικά και φωτοβολταϊκά

Σε εξωπραγματικά επίπεδα έχουν φτάσει τα αιτήματα στον ΑΔΜΗΕ για νέες ΑΠΕ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκονται στην “ουρά” 42 Γιγαβάτ, περισσότερα από τον στόχο για το 2050!

Survivor 2024: Το μεγάλο τσίρκο και πάλι στην πόλη μας

Πάνος Κωδωνάς
Culture

Τα καλύτερα και τα χειρότερα των Χρυσών Σφαιρών

Ενεργειακές Κοινότητες: Πώς ο ήλιος μειώνει τον λογαριασμό του ρεύματος;
Originals

Ενεργειακές Κοινότητες: Πώς ο ήλιος μειώνει τον λογαριασμό του ρεύματος;

Κοντά στη λίμνη Στυμφαλία, με θέα το όρος Κυλλήνη, βρίσκεται ένα μικρό οικόπεδο με φωτοβολταϊκά που έχει 128 ιδιοκτήτες. Ανήκει στην ενεργειακή κοινότητα ΥΠΕΡΙΩΝ, δηλαδή ένα συνεταιρισμό πολιτών που στόχο έχει να προσφέρει στα μέλη του καθαρή και φθηνή ενέργεια, συμβάλλοντας παράλληλα σε μια δίκαιη ενεργειακή μετάβαση. Περάσαμε μία ημέρα με τα μέλη του στο ενεργειακό τους πάρκο… Πώς οι ενεργειακές κοινότητες καταπολεμούν την ενεργειακή φτώχεια; Πώς παράγουν καθαρή ενέργεια για ιδιοκατανάλωση και πόσο τους κόστισε αυτή η επένδυση; Ποιο είναι το νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα και πόσο εύκολο είναι να συμμετέχει κανείς σε αντίστοιχο συναιτερισμό;

POP για τις δύσκολες ώρες

Οι 20 ταινίες και σειρές που περιμένουμε πιο πολύ το 2024

Το POP για τις Δύσκολες Ώρες με το βλέμμα στο μέλλον και αίσθημα ευθύνης, ξεχωρίζει τις 10 σειρές και τις 10+2 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε (ή να ξαναδούμε) μες στο 2024.

Survivor 2024: Άνω κάτω από την πρεμιέρα οι Μαχητές – Η πρώτη υποψηφιότητα
Τηλεόραση

Survivor 2024: Άνω κάτω από την πρεμιέρα οι Μαχητές – Η πρώτη υποψηφιότητα

Σύννεφα από νωρίς στους Μαχητές του Survivor 2024. Από το πρώτο συμβούλιο για φέτος δεν έλειψαν οι παρεξηγήσεις και οι αιχμές. Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

No comments:

Post a Comment