ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, January 4, 2024

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 

Κορονοϊός: Τα συμπτώματα της νέας υποπαραλλαγής που εξαπλώνεται ραγδαία
Υγεία

Κορονοϊός: Τα συμπτώματα της νέας υποπαραλλαγής που εξαπλώνεται ραγδαία

Αναλυτικά όλα τα συμπτώματα που παρουσιάζουν οι ασθενείς της υποπαραλλαγής JN.1 του SARS-CoV-2 του κορονοϊού. Τι πρέπει να προσέξετε.
Κόσμος

Στη δημοσιότητα η λίστα Έπσταϊν – Ο Τραμπ, ο Κλίντον, ο Άντριου και οι άλλοι

Τα πολυαναμενόμενα ονόματα των περίπου 200 φίλων, συνεργατών και εμπλεκομένων και ως θύματα στην υπόθεση σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανηλίκων του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν, έδωσε στη δημοσιότητα δικαστήριο.
Ελλάδα

Πτολεμαΐδα: ΕΔΕ για τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του βρέφους 15 μηνών στο Μποδοσάκειο στην Πτολεμαΐδα εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, διατάσσοντας ΕΔΕ.
Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Απίστευτο bullying σε 14χρονο – Χτύπησαν μέχρι και τον σκύλο του

Ακόμη ένα περιστατικό βίας σε 14χρονο από συμμορία ανηλίκων εκτυλίχθηκε, μία μέρα μετά την Πρωτοχρονιά, σε περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Πολιτική

Ανασχηματισμός ανασφάλειας και… επιστροφών

Με Χρυσοχοΐδη στο Προστασίας του Πολίτη, Γεωργιάδη στο Υγείας και Μιχαηλίδου στο Εργασίας, μετά τον ανασχηματισμό, ο Μητσοτάκης προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της κυβέρνησης καταρχήν στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας με το βλέμμα στις ευρωεκλογές.

Ένα σωσίβιο του γήινου πολιτισμού: το δημόσιο πανεπιστήμιο

Νίκος Παρασκευόπουλος
Κόσμος

Tetris: Πώς ο 13χρονος πέτυχε το “αδύνατο”, τερματίζοντας το παιχνίδι

Πόσο εφικτή είναι σε Ελλάδα και Ευρώπη η 4ήμερη εργασία;
Explainers

Πόσο εφικτή είναι σε Ελλάδα και Ευρώπη η 4ήμερη εργασία;

H 4ήμερη εβδομάδα εργασίας κερδίζει έδαφος πανευρωπαϊκά. Οι εργαζόμενοι στο Βέλγιο μπορούν από το 2022 να εργάζονται 4 ημέρες επί 10 ώρες, ενώ στην Ισπανία και στην Πορτογαλία τα πιλοτικά προγράμματα σε μεγάλες εταιρείες που στηρίζονται οικονομικά από τις κυβερνήσεις, εξασφαλίζουν το 100% της αμοιβής με μία λιγότερη εργάσιμη ημέρα.

Η Ελλάδα, πρώτη στην Ευρώπη σε ώρες εργασίας εβδομαδιαία και τελευταία σε ποσοστό απασχολησιμότητας , θα μπορούσε να προσεγγίσει τα μοντέλα 4ήμερης εργασίας;

Πώς γίνεται

Φύλο, δημοκρατία και συμπερίληψη. Πώς γίνεται;

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος και η Μαριλένα Κουντούρη συζητούν με τη Νάνσυ Παπαθανασίου, διδακτόρισσα Kλινικης Ψυχολογίας και επιστημονικά συνυπεύθυνη του οργανισμού Orlando LGBT+ για το τι σημαίνει η ισότητα των φύλων σήμερα.

H πίτσα που έχει χωρίσει την Ιταλία σε δύο στρατόπεδα
Viral

H πίτσα που έχει χωρίσει την Ιταλία σε δύο στρατόπεδα

Το τολμηρό βήμα ενός Ιταλού σεφ, σε συνταγή πίτσας, έχει διχάσει τη γειτονική χώρα. Η κριτική που δέχεται ο Sorbillo, αλλά και οι υποστηρικτές του.

No comments:

Post a Comment