ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, June 20, 2023

Για ποιο ελληνικό νησί ξετρελάθηκε ο διεθνής Τύπος: «Κορυφαίο, κρυμμένο πετράδι»

Πληθαίνουν τα διεθνή δημοσιεύματα που αναδεικνύουν το νησί της Σάμου ως τον απόλυτο προορισμό για ποιοτικές διακοπές, το 2023.


Ο γνωστός ταξιδιωτικός ιστότοπος της Αμερικής, Traveling Lifestyle, τοποθετεί τη Σάμο και ειδικά το γοητευτικό Κοκκάρι στην κορυφή των «κρυμμένων πετραδιών» της Ελλάδας για το 2023.


Ποιοτικές διακοπές στη Σάμο

Στο ίδιο μήκος κύματος, η δημοφιλής γερμανική ιστοσελίδα Infranke.de αναδεικνύει τη Σάμο στην πρώτη θέση της λίστας με τις «πέντε μυστικές συμβουλές» για ταξιδιωτικές απολαύσεις στην Ελλάδα.Σύμφωνα με το αφιέρωμα, «η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλά εντυπωσιακά αρχαιολογικά και ιστορικά αριστουργήματα. Το Πυθαγόρειο αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα. Το νησί εμπνέει με την πλούσια βλάστηση και προσφέρει ένα συναρπαστικό σκηνικό με παραδεισένιες ακτές, μαγευτικά ορεινά τοπία, ελαιώνες και αμπελώνες. Η Σάμος συνδυάζει ιδανικά τον πολιτισμό με τη φύση».


Τα βρετανικά ΜΜΕ για τα ελληνικά νησιά

Αξιοσημείωτη είναι η απήχηση του προορισμού και στα βρετανικά ΜΜΕ. Τη δεύτερη θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερα ελληνικά νησιά καταλαμβάνει η Σάμος, στον νέο κατάλογο που δημοσίευσε το βρετανικό Glamour.<

No comments:

Post a Comment