Friday, June 30, 2023

 
Εκδήλωση Διαβούλευσης στο πλαίσιο  του έργου Co Working 
 
Εκδήλωση Διαβούλευσης σχετικά με την πορεία και τα οφέλη των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου  Co-Working διοργανώνει τη Δευτέρα 03/07/2023 και ώρα 09:45 ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ένας εκ των τεσσάρων εταίρων του έργου. 

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων 319 της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, θα μιλήσουν οι κ.κ. Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και Γιάννης Αναστασιάδης, Περιφερειολόγος – Σύμβουλος του έργου. 

Το έργο Co Working υλοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος INTERREG V-A Ελλάδα - Βουλγαρία 2014 -2020. Υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Βουλγαρίας και την ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών  μέσω της εγκαθίδρυσης υποστηρικτικών μηχανισμών προθερμοκοίτισης επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.
 
Εκτός από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας ΑΠΘ το εταιρικό σχήμα του έργου συμπληρώνουν οι: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, University οf National and World Economy και National Company Industrial Zones PLC.

No comments:

Post a Comment