ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, April 25, 2023

On this day
3 years ago


April 24, 2020 
Shared with Your friends
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 24/4/20
@Τι πρόσεχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε έναν άντρα 'εξαρτάται κάθε φορά από τον άνδρα, άλλοτε την ευαισθησία του, την τρυφερότητα του και άλλοτε την συνέπεια η την ειλικρίνειά του, πάντα όμως προσέχω τα χέρια του'.
@το είπε η Κάτια Δανδουλάκη 'πάντα προσπαθώ να πλουτίσω τον εαυτό μου, πάντα προσπαθώ να ομορφαίνω τη ζωή μου με το επάγγελμα μου και όχι το αντίστροφο'.
@τα δύο τρίτα του πληθυσμού της γης διαβάζουν και γράφουν κάποια από τις κυριότερος γλώσσες που είναι οι κινέζικη, ινδική, αγγλική, ισπανική, ρωσική, αραβική, πορτογαλική, γερμανική, γαλλική, ιαπωνική.
@το 1984 η Ζωή Λάσκαρη κυκλοφόρησε ένα δίσκο με ασκήσεις γυμναστικής -αεροβική, στρέτσινγκ με όργανα, χαλάρωμα.
@το 1938 άρχισε την λειτουργία του στην Ελλάδα το Γαλλικό Ινστιτούτο.
@Ο Χαμφρεη Μπόγκαρντ σε 29 ταινίες είχε κακό τέλος, σε εννέα φυλακίστηκε, σε 12 σκοτώθηκε και σε οκτώ τραυματίστηκε.
@Ισπανία σημαίνει χώρα των κουνελιών.
@το είπε ο Νίκος Σταυρίδης το 1983 'αν όλες οι μπογιές που εδώ και 50 χρόνια πασαλειβω το πρόσωπο μου ήταν λάσπη τώρα θα έκτιζα πολυκατοικία'.
@ο πλανήτης μας έχει παλμούς σα να ήταν μια γιγάντια καρδιά, οι παλμοί χτυπάνε κάθε 12 ωρες ανακάλυψε συνεργείο φυσικών του Πανεπιστημίου της Ρώμης.
@το είπε ο Σιλβέστερ Σταλόνε 'ούτε που θυμόμουν πόσες γυναίκες γνώρισα και πάνω που πίστευα πως ήξερα σχεδόν τα πάντα γύρω από τον έρωτα ο Τραβόλτα μου περιέγραφε περιπέτειες που δεν έβαζε ο νους μου. Εκείνος ήταν που με έβαλε να κάνω έρωτα μέσα σε ψυγείο, είχε δίκιο εκείνη η νύχτα ήταν η πιο θερμή της ζωής μου'.
@επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο,τι παράγει η γη είναι το ελιξίριο της μακροζωίας και προτείνει μια υγιεινή και φυσική δίαιτα μεσογειακού τύπου από μακαρόνια, ψωμί, φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο.
@15.000 ασπρόμαυρες ταινίες γυρίστηκαν στο Χόλιγουντ στις δεκαετίες του 30,40.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ
On this day
4 years ago
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ... Αγαπητέ Λευτέρη Κογκαλίδη, σ' ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή σου... Με αυτή την ασπρό-μαυρη φωτογραφία του 1972 με κουρεμένο μαλλί γιατί υπηρετώ ακόμη την στρατιωτική μου θητεία - στο 7ο Επιτελικό Γραφείο του Γ' Σώματος Στρατού, κοντά στον αξέχαστο Συνταγματάρχη (ΠΔ) Ιωακείμ Κουρτέση, που ήταν ο κορυφαίος "δάσκαλος" της εθιμοτυπίας και των Δημοσίων Σχέσεων εκείνης της εποχής! Δόκιμος δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Ελληνικός Βορράς" στη σελίδα "Νεολαία '72" κοντά σου, μαζί με τη Μαρία Σιώμου, τον Παρμενίωνα Λιβανίδη και τον Τάσο Ψαλτάκη. Εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου, αλλά και σε όλους τους φίλους απ' τα καλύτερά μας χρόνια: Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα!

On this day
4 years ago
 
Shared with Your friends
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΖΩΑ
BIRD DOG
BLACK DOGTHE BUNNY HOP
THE CATTLE CALL
CROCODILE ROCK
ELUSIVE BUTTERFLY
EYE OF THE TIGER
HONKY CAT
HUNGRY LIKE THE WOLF
THE LION SLEEPS TONIGHT
MULE TRAIN
RIDE YOUR PONY
TIGER
WALKING THE DOG
WHAT'S NEW PUSSYCAT
WHITE RABBIT
WILD HORSES
YELLOW DOG BLUES
Παρακαλω συμπληρωστε τον καταλογο.
On this day
4 years ago
Ευχαριστούμε τον μεγάλο Lefteris Kongalidis για την αναφορά στο Ντορέ Ζύθος, το παλιότερο εν ζωή στέκι της πόλης μας. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
 
Shared with Public
ΜΕΤΑΤΟ Α ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΝΘ,ΟΛΟΙ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΘΕΤΕΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ,ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΡ-ΣΗΜΕΡΑ ‘ΖΥΘΟΣ’ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ.KAI O TEΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ.
On this day
4 years ago


 
Shared with Your friends
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
@ΣΤΟ Καιμακτσαλαν υπαρχει η τεχνητη λιμη Παναγιτσας.
@ΤΑΦΟΣ 3500 χρονων βρεθηκε στην Αιγυπτο με 18 εισοδους.
@ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘Καλυτερα δεν γινεται’ μας ενημερωσαν για τα τραγουδια κατανυξης
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ
Σ’ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ
ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ
ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΘΕΟΣ
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ
ΘΕΟΣ
ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΠΑΕΙ
ΘΑΥΜΑ
ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
@ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ της Φθιωτιδας οι κατοικοι εστησαν τον δικο τους σιδερενιο θρονο του Δια.Εχει βαρος 600 κιλα.Σε αποσταση 45 λεπτων στο βουνο.
@ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 9 ΜΗΝΩΝ.
@ΑΛΑΤΟΣΠΗΛΑΙΟ λειτουργει στην Γλυφαδα με υγρασια 40% και θερμοκρασια 22 βαθμων.Για οσους εχουν αναπνευστικα προβληματα.
@ΕΝΑ καταστημα εχει φαγωσιμες λαμπαδες στη θεσσαλονικη.
@ΚΥΘΗΡΑ ,ΕΧΟΥΝ 4.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.Ενας οικογενειακος φουρνος εκει,που απασχολει 15 ατομα,βγαζει 1,5 τονους παξιμαδια την ημερα.
@THE WORLD ονομαζεται ενα υπερωκεανειο,με 160 καμπινες,που ταξιδευευει ολο τον χρονο με μονιμους πελατεςΚοστιζει απο 930.000 δολλαρια τον χρονο.
@ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ γραφεται με δυο λ.Ετσι το γραφουν και οι κατοικοι του νησιου
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ


No comments:

Post a Comment