ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Monday, April 24, 2023

16 σούπερ-μάρκετ από 11 χώρες στο FreshCon Market


Με αμείωτο ενδιαφέρον από επαγγελματίες 

και εμπορικούς επισκέπτες συνεχίζεται μέχρι και αύριο η FRESKON


H σύνδεση της ελληνικής παραγωγής φρέσκων φρούτων και λαχανικών με το εγχώριο και το διεθνές λιανεμπόριο αποτελεί το επίκεντρο του FreshCon Market, που ξεκίνησε σήμερα στο πλαίσιο του Διεθνούς Εμπορικού Γεγονότος Φρούτων και Λαχανικών FRESKON, το οποίο πραγματοποιείται μέχρι και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Το FreshCon Market διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO και το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ και βασικό στόχο έχει να φέρει σε άμεση επαφή μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών. Οι εκθέτες και μόνο οι εκθέτες της FRESKON έχουν τη δυνατότητα στο FreshCon Market να συναντήσουν εκπροσώπους ορισμένων από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ της Ελλάδας και της Ευρώπης.


Φέτος συμμετέχουν στο FreshCon Market 16 σούπερ μάρκετ από 11 χώρες και ειδικότερα από Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Αλβανία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Κόσοβο και Ουκρανία (αναλυτικές πληροφορίες για το προφίλ των σούπερ-μάρκετ στο link: https://freskon.helexpo.gr/el/2023-FreshCon-Market-Profiles


Παράλληλα σήμερα στο πλαίσιο της FRESKON το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ διοργάνωσε Forum με θέμα «Η Γεωργία του αύριο», ενώ αύριο σε εκδήλωση στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των πρώτων εκτιμήσεων για τη νέα σεζόν των ελληνικών πυρηνόκαρπων (ροδάκινα, νεκταρίνια, paraguayos, platerinas, βερίκοκα και κεράσια) με σχολιασμό σχετικά με την ποιότητα και τις εμπορικές προοπτικές από διακεκριμένα στελέχη ελληνικών συνεταιρισμών.


Η FRESKON, που θα διαρκέσει έως τις 25 Απριλίου, έχει συγκεντρώσει 217 εκθέτες από 12 χώρες σε έναν εκθεσιακό χώρο 12.500 τ.μ. και 190 ξένους εμπορικούς επισκέπτες από 34 χώρες.

Σήμερα Δευτέρα το ωράριο της είναι 10:00 με 19:00 και αύριο Τρίτη 10:00 με 18:00.

No comments:

Post a Comment