Tuesday, December 28, 2021

ΕΕΘ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα που ισχύουν από 24 Δεκεμβρίου

 

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ όλη η ΚΥΑ για τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα στη χώρα. Η μάσκα πλέον είναι υποχρεωτική σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ακόμα και στα γυμναστήρια και στα μπαρ. Η διπλή μάσκα ή οι ενισχυμένες μάσκες είναι πλέον υποχρεωτικές στα σούπερ μάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση τζίρου για το λιανεμπόριο τον Οκτώβριο

 

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) με αυτήν την τομεακή δημοσίευση, παρουσιάζει αναλυτικά την εξέλιξη των πωλήσεων/κύκλου εργασιών όλων των τάξεων δραστηριότητας του τομέα λιανικού εμπορίου.

Με συμβολή του ΕΕΘ οριστική λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων καταστημάτων εστίασης

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που του ζητήθηκε η συνδρομή του για την επίλυση του ζητήματος της διακοπής ηλεκτροδότησης των εξωτερικών χώρων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πλατείας Αριστοτέλους, ξεκίνησε τις ενέργειες και τις επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος κ.Μιχάλης Ζορπίδης, η Διοίκηση και το προσωπικό του ΕΕΘ σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο νέο έτος!

 

Χριστουγεννιάτικο Brunch με κοινωνικό χαρακτήρα διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

 

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργάνωσε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία,  Χριστουγεννιάτικο Brunch φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

No comments:

Post a Comment