Saturday, February 23, 2019

Η πρώτη πολυτελής vegan σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο 

 στο Hilton London Bankside στο Λονδίνο


Η πρώτη πολυτελής vegan σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο είναι γεγονός




To πεντάστερο Hilton London Bankside στην καρδιά της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας της Αγγλίας παρουσιάζει την πρώτη vegan πολυτελή σουίτα παγκοσμίως.
Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά –δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου δέρμα, μαλλί και φτερά– έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζει την αίσθηση μιας boutique   σουίτας, αδιαμφισβήτητα   απευθύνεται σε όλους εκείνους τους ταξιδιώτες που ακολουθούν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής και τον αναζητούν ακόμη και στις πιο «περίεργες» εκφάνσεις του.
Πρόκειται, λοιπόν, για έναν αστικό χώρο που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τους υπόλοιπους του πολυτελούς ξενοδοχείου, με βασικά χαρακτηριστικά του τα καθίσματα, τα μαξιλάρια και το κεφαλάρι του κρεβατιού από δέρμα Pinatex (φυτικό δέρμα κατασκευασμένο από τα φύλλα των ανανάδων), τα βιολογικά βαμβακερά χαλιά, τα vegan πολυτελή προϊόντα περιποίησης μπάνιου και τις vegan επιλογές στο mini bar.
Οι χώροι της σουίτας απαρτίζονται από το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο με το king size κρεβάτι, ένα ευρύχωρο μπάνιο και μια ξεχωριστή τουαλέτα.
ΦωτογραφίεςHilton London Bankside

No comments:

Post a Comment