Thursday, February 28, 2019

«Η μπάλα στην κερκίδα»

 @ Public Τσιμισκή

Το Public και οι εκδόσεις Οξύ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η μπάλα στην κερκίδα» του Θάνου Σαρρή, στο Public Τσιμισκή την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 19.00. Ένα αληθινό μυθιστόρημα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της ομάδας σου. 
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ποδοσφαιρική –και όχι μόνο– συζήτηση με ομιλητές τους:
Θάνο Σαρρή/ δημοσιογράφος, συγγραφέας
Σάββας Κωφίδης/ προπονητής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
Γιώργος Μπαντής/ ποδοσφαιριστής
Nίκος «Ισοβίτης» Ιωαννίδης/ συγγραφέας
Λουκάς Αναστασιάδης/ υπεύθυνος ανάπτυξης Supporters Direct Europe
Κυριάκος Κυριακόπουλος/ COO Eleven Campaign
Συντονίζει ο δημοσιογράφος, Σταύρος Σουντουλίδης.
Η μπάλα στην κερκίδα @ Public Τσιμισκή
Οι καλές μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν για τους οπαδούς των «μοβ». Ο πολλά υποσχόμενος μεγαλοεπενδυτής χρησιμοποίησε τον κόσμο της ομάδας για τα προσωπικά του συμφέροντα και όταν ένα κομμάτι της εξέδρας προσπάθησε να αντιδράσει βρέθηκε απέναντι σ’ εκείνους που μέχρι πρόσφατα ξελαρυγγιάζονταν μαζί στα παγωμένα τσιμέντα.
Αλλά οι οπαδοί δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οραματίζονται ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης με μοναδικό ιδιοκτήτη της ομάδας τον κόσμο. Παρά το διεφθαρμένο παιχνίδι των ΜΜΕ, των πολιτικών και των αθλητικών παραγόντων, η σπίθα γίνεται φλόγα και οι επαφές με ομάδες του εξωτερικού που τα κατάφεραν δημιουργούν τη βάση κόντρα σε όλους και σε όλα. Θα καταφέρουν τα παιδιά της κερκίδας να γράψουν ιστορία; Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε έρευνα, με διαλόγους και πρωταγωνιστές που είναι ή θα μπορούσαν να είναι αληθινοί…


No comments:

Post a Comment