Αέρας ανανέωσης στο hot spot της Μυκόνου
Το καλοκαίρι καταφτάνει και το εστιατόριο Interni στη Μύκονο ανοίγει τις πόρτες του, την Πέμπτη, 21 Μαΐου.
Μικρές πινελιές ανανέωσης στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση του, με την επιμέλεια και την μοναδική αισθητική της διακοσμητικής ομάδας των καταστημάτων Interni, το έντυσαν για φέτος στα λευκά και γκρι σε συνδυασμό με μπλε.
Στην κουζίνα για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται ο chef Χρήστος Φώτος. Ανανεωμένη, με λεπτές και ποικίλες αποχρώσεις παρουσιάζει νέες fusion προτάσεις με επιρροές από όλο τον κόσμο.
Τα αγαπημένα, καλοκαιρινά, δροσιστικά cocktails στο bar έχουν εμπλουτιστεί, έτσι ώστε μαζί με τη μουσική να ακολουθούν όλο το απαράμιλλο στυλ Interni και ανεβάζουν τη διάθεση.
Ο μαγευτικός κήπος του Interni στα Ματογιάννια δίνει το σύνθημα για άλλο ένα αξέχαστο κυκλαδίτικο καλοκαίρι.
Το ξενοδοχείο Interni βρίσκεται στα Ματογιάννια της Μυκόνου.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 22890 26 333 και στο email Interni-Restaurant@live.com. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.interni-restaurant.gr και www.facebook.com/pages/Interni-Resturant-Mykonos.
Μικρές πινελιές ανανέωσης στη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση του, με την επιμέλεια και την μοναδική αισθητική της διακοσμητικής ομάδας των καταστημάτων Interni, το έντυσαν για φέτος στα λευκά και γκρι σε συνδυασμό με μπλε.
Στην κουζίνα για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται ο chef Χρήστος Φώτος. Ανανεωμένη, με λεπτές και ποικίλες αποχρώσεις παρουσιάζει νέες fusion προτάσεις με επιρροές από όλο τον κόσμο.
Τα αγαπημένα, καλοκαιρινά, δροσιστικά cocktails στο bar έχουν εμπλουτιστεί, έτσι ώστε μαζί με τη μουσική να ακολουθούν όλο το απαράμιλλο στυλ Interni και ανεβάζουν τη διάθεση.
Ο μαγευτικός κήπος του Interni στα Ματογιάννια δίνει το σύνθημα για άλλο ένα αξέχαστο κυκλαδίτικο καλοκαίρι.
Το ξενοδοχείο Interni βρίσκεται στα Ματογιάννια της Μυκόνου.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 22890 26 333 και στο email Interni-Restaurant@live.com. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.interni-restaurant.gr και www.facebook.com/pages/Interni-Resturant-Mykonos.
No comments:
Post a Comment