Sunday, June 26, 2011

GREEK IDOL 2011 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού «Greek Idol».

Φυσικά την παράσταση έκλεψαν οι δύο Αντώνηδες που ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν πραγματικά παράσταση! Χιούμορ και ταλέντο απέδειξαν ότι μπορούν να συνδιαστούν τέλεια.

Οι δύο φιναλίστ ερμήνευσαν συνολικά τρία τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και ένα καινούργιο κομμάτι που γράφτηκε ειδικά για τον νικητή του Greek idol, με τίτλο «Πολύ μου πάει». Κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού show ανέβηκαν στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος, το συγκρότημα «Μέλισσες», ο Αντώνης Βαρδής και η περσινή νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού, Βαλάντω.
Στο τέλος του σόου, η Μαλού, που μαζί με τον Παναγιώτη έφθασε στον τελικό του Greek Idol κάθισε τα πόδια του Πέτρου Κωστόπουλου γιατί δεν υπήρχε κενή θέση στο σημείο που κάθονταν οι τρεις κριτές και μάλιστα μπροστά στα μάτια της Τζένης Μπαλατσινού που ήταν παρούσα στο σόου!

Από τον Αντώνη Βαρδή ήλθε και η ατάκα της βραδιάς προς την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, η οποία, την στιγμή που όλοι σχολίαζαν το φόρεμα με… ουρά που έβαλε στον τελικό, της είπε στον «αέρα»:«Ρούλα, έχω την εντύπωση ότι όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Οπότε, μην έχεις πρόβλημα με το μωβ!» Είναι γνωστό ότι η Ρούλα έχει ένα θέμα με το μωβ χρώμα.

«Εχετε κάποιο πρόβλημα μαζί μου;» ρώτησε και τους δύο λίγη ώρα μετά. Το… κακό όμως είχε ήδη γίνει. Περιττό να πούμε ότι η εμφάνισή τους ολοκληρώθηκε σε εκείνο το σημείο.

Από τον άλλο… Αντώνη ήλθαν οι υπόλοιπες εκπλήξεις, καθώς ο τραγουδιστής θέλησε να της δείξει τις γνώσεις του στην ιταλική γλώσσα, ξεστομίζοντας την φράση «fan fa…lo», η οποία είναι γνωστή βωμολοχία στα ιταλικά, ενώ λίγη ώρα αργότερα, στην συνομιλία του με τον Αντώνη Βαρδή επί σκηνής, σχολίασε την εποχή που ο τελευταίος ήταν κριτής στο ριάλιτι τραγουδιού Big Brother: «Εγινε μαλ….ία», είπε… χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος. Λίγη ώρα μετά, μας ενημέρωσε ότι τις προγούμενες ημέρες έβλεπε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου.

No comments:

Post a Comment