ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, March 9, 2023

ΣΤΗΝ ALMECO περασε βιομηχανικό ακίνητο του Κιλκίς

Στην εταιρεία παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικών επίπλων “Almeco – Β & Ν Επαγγελματικό Έπιπλο ΑΒΕΕ” πέρασε το βιομηχανικό ακίνητο της επιχείρησης “Κλωστήρια Κιλκίς”, μέσω του χθεσινού ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για το βιομηχανικό ακίνητο της “Κλωστήρια Κιλκίς” στον πλειστηριασμό ήταν 2.060.000 ευρώ και κατακυρώθηκε στην “Almeco” με ένα ευρώ πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς, δηλαδή στα 2.060.001 ευρώ.
Η παραγωγική μονάδα της “Almeco – Β & Ν Επαγγελματικό Έπιπλο ΑΒΕΕ” βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η διοικητική της έδρα μαζί με Έκθεση Επίπλων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, ενώ διαθέτει επίσης και δεύτερη Έκθεση Επίπλων (Showroom) στο Μαρούσι (Αθήνα).
Το ακίνητο της “Κλωστήρια Κιλκίς”, όπως περιγράφεται στην σχετική έκθεση του πλειστηριασμού, είναι ένα γήπεδο 81.017 τ.μ., που έχει προέλθει από τη συνένωση μικρότερων αγροτεμαχίων και στο οποίο έχει ανεγερθεί βιομηχανικό συγκρότημα συνολικής επιφάνειας 23.044,74 τ.μ. Το μεγαλύτερο από τα κτίρια είναι βιομηχανοστάσιο-κεντρική μονάδα όπου γινόταν η επεξεργασία και παραγωγή των προϊόντων (κτίριο ορθογώνιου σχήματος, που περιλαμβάνει τον υπάρχοντα – αρχικό χώρο του εργοστασίου, την επέκταση αυτού, βοηθητικούς χώρους και τα γραφεία διοίκησης).
Αύριο, 10 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί νέος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για τα “Κλωστήρια Θράκης”, που όπως και τα “Κλωστήρια Κλικίς” ανήκαν στην επιχειρηματική οικογένεια Ακκά.

No comments:

Post a Comment