ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, March 9, 2023

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 5 ετών με αναστολή

 στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη διαρροή

 βίντεο


Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον παρουσιαστή για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ'εξακολούθηση-Απορρίφθηκε το αίτημα αναβάθμισης κατηγορίας

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον γνωστό παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου, για τη διαρροή βίντεο με την πρώην σύντροφό του. 


Του επιβλήθηκαν ακόμα οι όροι της εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ' εξακολούθηση. Ο ίδιος δεν παραβρέθηκε στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του. Αντίθετα η πρώην σύντροφός του και καταγγέλλουσα έδωσε το παρών και μάλιστα ζήτησε η δίκη να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αίτημα που έγινε δεκτό

Σημειώνεται ότι η πλευρά της καταγγέλλουσας ζήτησε ακόμα να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε κακούργημα και να παραπεμφθεί σε αρμόδιο δικαστήριο, κάτι που ωστόσο απέρριψε το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάθεσή της η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή είπε πως είχε σκοπό να τη διασύρει και ότι δεν ποτέ δεν προσπάθησε να επανορθώσει έμπρακτα. 

«Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα που είχα για αυτόν και την εμπιστοσύνη που του είχα», φέρεται να είπε στο δικαστήριο. 

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλλή ήταν μια δύσκολη διαδικασία, καθώς η γυναίκα έπρεπε να ξαναζήσει από την αρχή όλα αυτά που καταγγέλλει. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει η ικανοποίηση καθώς είναι η ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε Πλημμελειοδικείο.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της:

υ, ο δικηγόρος του παρουσιαστή σημείωσε πως ο ισχυρισμός του παρουσιαστή ήταν ότι «η συμπεριφορά του δεν απέβλεπε στη βλάβη του προσώπου της μηνύτριας γιατί από το κατηγορητήριο προέκυψε ότι οι φωτογραφίες δεν έδειχναν πρόσωπο αλλά και από την επεξεργασία στην οποία είχε υποβάλλει τα συγκεκριμένα βίντεο όπου το πρόσωπό της μηνύτριας είναι εντελώς απροσδιόριστο και σχεδόν δεν φαίνεται πουθενά», είπε ο κ. Δακουράς.



Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για άλλες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.

No comments:

Post a Comment