Thursday, April 2, 2020

To Open προσφεύγει στο ΕΣΡ για  την «κοσμοσυρροή» στη Θεσσαλονίκη



Με μία λιτή ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Openπήρε θέση για τα πλάνα από τη Θεσσαλονίκη που έδειχναν κόσμο στη Νέα παραλίακαι προκάλεσαν αντιδράσεις με πολλούς να κάνουν λόγο για... fake news.
O Δηµήτρης Μιχαλέλης, μίλησε για τις εικόνες συνωστισμού που προβλήθηκαν από τη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη, στην εκπομπή «Open Ελλάδα», και την αμφισβήτηση πολλών για το αν είναι πραγματικές.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονται και ακούγονται, ενώ διευκρίνισε ότι έχει σταλεί φάκελος με όλο το υλικό στο ΕΣΡ.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του

«..προφανώς κάποιοι την Ενημέρωση την αντιλαμβάνονται είτε ως αστείο εί:τε ως "σενάριο συνωμοσίας" ή ακομη κι ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.
Επειδή όμως εμείς στις Ειδήσεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανόμαστε με κάποιον από αυτούς τους τρόπους...
κι επειδή η ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες -ιδίως αυτό το διάστημα- πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν από λίγη ώρα εστάλη στο ΕΣΡ επιστολή. Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της περασμένης Δευτέρας στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.
Διότι το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο να κρίνει.
Και μετά...βλέπουμε!
(σ.σ: προφανώς και εστάλη στο ΕΣΡ όλο το υλικό)».

No comments:

Post a Comment