ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, November 12, 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Οι ανταγωνιστικές Google, Yahoo, eBay και Microsoft έχουν όλες τον ίδιο τρόπο για να προωθηθούν στις διακοπές: θα παρέχουν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε αεροδρόμια, αεροπλάνα και ορισμένους δημόσιους χώρους.
Η Google ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε 47 αεροδρόμια στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων στη Βοστόνη, στο Χιούστον και στο Σιάτλ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Τα αεροδρόμια αυτά αποτελούν το 35% του συνόλου των ΗΠΑ. Η Google θα προσφέρει επίσης δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στις πτήσεις της Virgin America.
Η EBay θα προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες σε αεροπλάνα της Delta Air Lines την εβδομάδα του εορτασμού των Ευχαριστιών.
Από το Σεπτέμβριο η Microsoft έχει λανσάρει τη δωρεάν πρόσβαση σε ασύρματο internet σε ορισμένα ξενοδοχεία και αεροδρόμια, παρακινώντας τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τη νέα μηχανή αναζήτησης, Bing.
Τη Δευτέρα, η Yahoo παρείχε την ίδια προσφορά στην New York's Times Square.
Η Boingo Wireless, που ασχολείται με τα σημεία ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε αεροδρόμια δήλωσε ότι η καμπάνια παροχής δωρεάν Wi-Fi που χορηγείται από αλυσίδες ξενοδοχείων έχει αποτελέσματα. Οι εταιρίες προσφέρουν μόλις 15 – 20 λεπτά πρόσβασης στο διαδίκτυο στους χρήστες αφού πρώτα δουν μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων.

No comments:

Post a Comment