ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Monday, June 19, 2023

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ
To μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτυ της Βόρειας Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο προαύλιο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με οργανωτή τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης και ελευθερη εισοδο.
Το φετινό προγραμμα είναι αφιερωμένο στις κορυφαίες επιτυχίες της ντίσκο μουσικής με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την εμφάνιση της μουσικής αυτής που καθιέρωσε τις ντισκοτέκ σε όλο τον πλανητη.Τα τραγούδια θα προβληθούν σε μεγάλη οθόνη από τα πρωτότυπα βίντεο κλιπ που θα παρουσιάσει από το προσωπικό του αρχείο ο Λευτέρης Κογκαλίδης.
Δίπλα στην θάλασσα και με τεράστιο φεγγάρι -κοντά σε πασεληνο- που θα πασπαλίζει με ασημόσκονη τους χιλιάδες θεατές.
H χορευτική μουσική θα πρωταγωνιστεί όλο το βράδυ στο τεράστιο πάρτυ και ,φυσικά, ο χορός επιτρέπεται.Τα περισσότερα βίντεο κλιπ δεν είχαν προβληθεί τότε από την ελληνική τηλεόραση.
Ο κατάλογος των 20 τραγουδιων βασίζεται στο περιοδικό Billboard και στο μοναδικό βιβλίο Hot Dance/Disco που περιλαμβανει τις περισσοτερες απο 8000 μεγαλες επιτυχιες της ντισκο απο το 1974-2003.
Ο πορτες ανοιγουν στις 6μμ οπου οι 300 πρωτοι θα βρουν ισάριθμες καρεκλες να τους περιμενουν.Στα δυο πρωτα πάρτυ η προσελευση ξεπερασε τις 5000 με αποτελεσμα να καταληφθουν ολοι οι ελευθεροι χωροι και τα σκαλοπατια απο το ισογειο εως τον 5ο οροφο του Μεγαρου 2,μεχρι διπλα στην θαλασσα.
Ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων έχει 200 θέσεις και η χρέωση για όλο το βράδυ είναι 3 ευρώ.Η στάθμευση αυτοκινήτων λειτουργεί ελεύθερη και με χρέωση στην γύρω περιοχή.
Από 7.30-9 μμ θα κουγονται μεγάλες χορευτικές επιτυχίες της ντίσκο και οι θεατές μπορούν να χορεύουν. . Το δεύτερο μέρος αρχίζει στις 9μμ με την προβολή των βίντεο κλιπ που θα κρατήσει περίπου έως τις 10.30 μμ.
Κυλικείο θα προσφέρει κρύα αναψυκτικά και νερά και σάντουιτς όλο το βράδυ.

No comments:

Post a Comment