Tuesday, September 10, 2019

Θεματική σουίτα αφιερωμένη στη Barbie

Η Mattel γιορτάζει τα 60 χρόνια της διάσημης κούκλας σε συνεργασία με πολυτελές ξενοδοχείο


Θεματική σουίτα αφιερωμένη στη Barbie


Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια ζωής που κλείνει φέτος η Barbie, το παιχνίδι σύμβολο της ιδανικής ομορφιάς, η διεθνής αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Hilton δημιούργησε μια σουίτα αφιερωμένη σε αυτή.
Πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο της αλυσίδας που βρίσκεται στο ΜεξικόHilton Mexico City Santa Fe, οι φανατικοί οπαδοί της διάσημης κούκλας θα έχουν τη δυνατότητα έως το Δεκέμβριο του 2019 να ζήσουν στον… ροζ μικρόκοσμό της!
Σε συνεργασία με τη Mattel, οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου δημιούργησαν μια ολιστική εμπειρία αφιερωμένη στην πιο δημοφιλή κούκλα του κόσμου.
Έτσι το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο είναι εμπνευσμένο από το τροχόσπιττο της Barbie, ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πάρουν μια εικόνα του πώς είναι το glambing, η νέα τάση στο ταξίδι που συνδυάζει το κάμπινγκ με την πολυτέλεια.
Όπως αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Hilton Mexico City Santa Fe, Andres Korngold, «Η Barbie λατρεύει τα ταξίδια, απολαμβάνει τη φύση και νοιάζεται το περιβάλλον, χωρίς να απαρνείται τις ανέσεις των πολυτελών καταλυμάτων. Έτσι, οι ταξιδιώτες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία glamging, η οποία τους επιτρέπει να ταξιδεύουν με στυλ».
Χρειάστηκαν 20 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί το project (από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την εφαρμογή και την λειτουργία του δωματίου), το οποίο πραγματικά μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, με πρωταγωνίστρια, φυσικά, την Barbie!
Ο επισκέπτης εδώ μπορεί να κολυμπήσει σε μια πισίνα ίδια με αυτή της αγαπημένης κούκλας, αλλά και να θαυμάσει μια σπάνια συλλογή Barbie από την ημέρα της δημιουργίας της (9 Μαρτίου 1959) μέχρι σήμερα.
Στην είσοδο του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες ένα τεραστίων διαστάσεων γοβάκι της κούκλας, ενώ ένα ροζ χαλί με τη χαρακτηριστική φιγούρα της Barbie οδηγεί προς τη ρεσεψιόν. Σε όλο το ξενοδοχείο θα εκτίθενται διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα, ενώ στο εστιατόριο Madera θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο μενού με πίτσες σε σχήμα καρδιάς, πιάτα με ροζ σάλτσες κ.α.
Η τιμή του δωματίου ανά διανυκτέρευση ξεκινάει από 189 δολάρια τις καθημερινές και 229 δολάρια τα Σαββατοκύριακα.

No comments:

Post a Comment