Wednesday, September 11, 2019

Θεσσαλονίκη: Ο επόμενος "έξυπνος τουριστικός προορισμός"- 8μηνο δράσεων του Ο.Τ.Θ. 

Το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει τον ψηφιακό τουρισμό και τις προσπάθειες να καταστεί η Θεσσαλονίκη μια "έξυπνη πόλη" για τους επισκέπτες. Ο 8μηνος απολογισμός του Ο.Τ.Θ.(Ιανουάριος-Αύγουστος) παρουσιάζει 100 και πλέον δράσεις που συγκλίνουν προς το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.

Περισσότερα
Η WizzAir προτείνει...Θεσσαλονίκη στα Social Media
 

Η WizzAir είναι μια από τις αεροπορικές εταιρίες που πρόσθεσαν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης και τα τουριστικά της πλεονεκτήματα στις προτάσεις προς το επιβατικό τους κοινό. Μέσα στα socia media της αεροπορικής εταιρίας η Θεσσαλονίκη είναι " η πόλη της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφτείς"
 
Κρουαζιερόπλοια με ρότα Θεσσαλονίκη

Ο στόχος είναι ένας όπως και να ειπωθεί. Success story, home porting, σταθμός κρουαζιέρας: Να γίνει η Θεσσαλονίη κομβικό λιμάνι για την κρουαζιέρα . Και σ' αυτό έχουν συμφωνήσει και ενεργούν φορείς της πόλης. Τα κρουαζιερόπλοια που ήρθαν μέσα στον Αύγουστο, όπως το Azamara Pursuit, επιβεβαιώνουν και πάλι τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης και της Κ. Μακεδονίας. 
 
Προσκυνηματικός Τουρισμός: Κύπρος-Θεσσαλονίκη, μια νέα προοπτική


Το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου έχει συμπεριλάβει τη Θεσσαλονίκη  στο πρόγραμμα προσκηνυματικού τουρισμού. Πως θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από μια κρουαζιέρα  ως σταθμός η πόλη του Αγίου Δημητρίου και οι μοναδικοί βυζαντινοί της ναοί;

Περισσότερα 
Θεσσαλονίκη και Mrs India Worldwide 2019

Η Θεσσαλονίκη έκανε την αρχή για τα ινδικά καλλιστεία. Τα αξιοθέατα και τα εντυπωσιακά μνημεία της πόλης, σημεία αναφοράς για τον τουρισμό της θα ταξιδέψουν στον κόσμο της Ινδίας καθώς τα γυρίσματα των video και της φωτογράφισης των φιναλίστ του διαγωνισμού θα συμπεριλαμβάνουν και τη "Νύμφη του Θερμαικού".

Περισσότερα
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

No comments:

Post a Comment