Monday, September 9, 2019

  • 0 

Χατζηγιάννης, Φουρέιρα, Κουϊνέλης και Μωραΐτης στην επιτροπή του νέου μουσικού show του ΑΝΤ1
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα τα τέσσερα ονόματα της κριτικής επιτροπής του νέου talent show του ΑΝΤ1 «The Final Four», που θα είναι το βασικό πρότζεκτ του καναλιού στον τομέα της ψυχαγωγίας και θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής. «Μιχάλης ΧατζηγιάννηςΕλένη ΦουρέιραΜιχάλης Κουινέλης (Stavento)Νίκος Μωραΐτης είδαν το κορυφαίο παγκοσμίως μουσικό παιχνίδι "The Final Four", εντόπισαν τη μεγάλη σημασία που δίνει στην ουσία του τραγουδιού, είπαν το μεγάλο "ναι" και θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής» αναφέρει το δελτίο Τύπου που στάλθηκε από το κανάλι.
«Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες αποτελούσαν εξαρχής την πρώτη επιλογή του σταθμού, καθώς είναι οι κορυφαίοι στον τομέα τους» ανέφερε πριν από λίγη ώρα  πηγή του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος που συζήτησε και στην ουσία έκλεισε με την παραγωγή του «The Final 4» ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Και σε αυτό, φυσικά, έπαιξε ρόλο η έναρξη της συνεργασίας του τραγουδιστή με τη δισκογραφική εταιρία Heaven του ομίλου ΑΝΤ1, που ανακοινώθηκε επίσημα τον προηγούμενο Ιούνιο. Φυσικά, δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός της σχέσης του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάτι στο οποίο ποντάρει η παραγωγή του «The Final Four».

No comments:

Post a Comment