Tuesday, August 20, 2019

 Δελφινάριο: Ο Sin Boy χόρεψε το "Mama" 

           με τον Σεφερλή

Sin Boy και Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο

twitter


Στο Θέατρο Δελφινάριο αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο δημοφιλής ράπερ Sin Boy, που προκαλεί αναστάτωση με την παρουσία του σε οποιονδήποτε χώρο κι αν βρεθεί, καθώς και με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, κάνοντας χαμό για άλλη μια φορά.
Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής, το όνομα και το έργο του οποίου αποτελούν αντικείμενο συζήτησης εδώ και αρκετούς μήνες, θέλησε να περάσει την σημαντική, εορταστική αυτή μέρα, παρακολουθώντας την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο "Ζητείται σεφ της Κωμωδίας".
Sin Boy και Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο
Sin Boy και Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο  NDP PHOTO AGENCY
Σε κάποιο σημείο της παράστασης, ο Σεφερλής μεταμφιέστηκε σε Sin Boy και ξεκίνησε να μιμείται τον γνωστό ράπερ, ενώ η τεράστια επιτυχία του "Mama" που έγινε viral και απέσπασε εκατομμύρια views στο Youtube, ακουγόταν παντού στον χώρο ξεσηκώνοντας το κοινό.
Sin Boy και Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο
Sin Boy και Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο  NDP PHOTO AGENCY
Ο Σεφερλής, φορώντας τη χαρακτηριστική κίτρινη ζακέτα του τραγουδιστή και έχοντας φορέσει πορτοκαλί περούκα, αλλά και λευκά γυαλιά, πλησίασε τον Sin Boy και τον κάλεσε στο σανίδι. για να του δείξει την πολυσυζητημένη χορογραφία του video-clip από το "Mama".
Ο ράπερ δέχτηκε με προθυμία και ανέβηκε στη σκηνή, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε θερμά χειροκροτήματα! Επικράτησε παναδαιμόνιο στο Δελφινάριο, με τους δύο performers να τραγουδούν και να χορεύουν, αλλά και να ραίνουν ο ένας τον άλλον με ψεύτικα χαρτονομίσματα.

No comments:

Post a Comment