Friday, August 9, 2019

Η Θεσσαλονίκη Των Γεύσεων «κατέκτησε» το φεστιβάλ γαστρονομίας του NGT στο Λονδίνο
O Oργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε τον Ιούλιο στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του έγκριτου περιοδικού Νational Geographic Traveler στο Λονδίνο καλύπτοντας ένα από τα masterclasses που ανέλαβε το Γραφείο ΕΟΤ του Ην.Βασιλείου και Ιρλανδίας. Η επιτυχία της Θεσσαλονίκης των Γεύσεων υπήρξε δεδομένη και σχεδόν…αναμενόμενη. Το μέγεθος όμως όχι, καθώς όλο το Φεστιβάλ…μιλούσε για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης. Ο ενθουσιασμός αποτυπώθηκε μάλιστα και στις φωτό που ανάρτησαν οι διοργανωτές στην ιστοσελίδα του Ν.G.T. για την επιτυχημένη γαστρονομική παρουσίαση της Θεσσαλονίκης.
Τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα υποδέχθηκαν σε συνεδρίαση τους τα μέλη του ΟΤΘ

Ο κ. Ζέρβας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι ο τουρισμός είναι στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης που θα αναλάβει από τον Σεπτέμβριο, ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Οργανισμού κ. Βούλα Πατουλίδου, εφ΄όλης της ύλης για τα τεκταινόμενα στον Οργανισμό και στον τουρισμό της πόλης, τα project που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις σχεδιαζόμενες δράσεις τουριστικής προβολής και τους νέους στρατηγικούς στόχους...
 
Αισιοδοξία για τον τουρισμό κρουαζιέρας

Τα κρουαζιερόπλοια του θερινού προγράμματος «έπιασαν» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μαζί τους έφεραν και την αισιοδοξία για μια καλή …επίδοση στον τουρισμό κρουαζιέρας μέσα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στην σύσκεψη του Ιουλίου που πραγματοποιήθηκε στον ΟΛΘ, τέθηκε σε μια νέα βάση το πώς μπορεί να καταστεί η κρουαζιέρα success story τον τουρισμό της πόλης.
 
Χίλιους εξακοσίους τουρίστες έφερε στην Θεσσαλονίκη το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Crown Iris
 
Το Crown Iris παραμένει το κρουαζιερόπλοιο που αποβίβασε τους περισσότερους τουρίστες φέτος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το “πλωτό ανάκτορο” αναψυχής ανήκει στην εταιρία Mano Cruise ,διαθέτει πλήρωμα 563 ατόμων και ταξιδεύει στην Μεσόγειο με σημαία Παναμά.
 
Παρατείνεται μέχρι τέλος Αυγούστου η ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Επταπύργιο

Την αύρα των επιτυχημένων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Επταπυργίου και του Διεθνούς Φεστιβάλ Μνημείων Θεσσαλονίκης 2019 θα διατηρήσει και τον Αύγουστο η Yedi Kule Conquest Photos- Oμαδική Έκθεση Φωτογραφίας στο Επταπύργιο στην οποία συμμετέχουν 17 φωτογράφοι της πόλης. Η διάρκεια της έκθεσης στην οποία ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι συνδιοργανωτής αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου


Περισσότερα
4 δράσεις προβολής μέσα στον Ιούλιο στήριξε ο ΟΤΘ 

Το Εuropean Summer School (ESS) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φοιτητικών Συλλόγων Ψυχολογίας (EFPSA), την πρώτη Μαθητική Βαλκανιάδα Φυσικής, το 5ο Summer Music Performance Program του Κολλεγίου Ανατόλια και την συνάντηση εκπροσώπων Επιμελητηρίων από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ισπανία και την Ιταλία φιλοξένησε μέσα στον Ιούλιο η Θεσσαλονίκη και υποστήριξε ο ΟΤΘ.
 
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Μερκούρεια-2019
Θέρμης-Δρώμενα-2019
Παρα-θιν-αλος
Αυγουστιάτικη-πανσέληνος

No comments:

Post a Comment