Tuesday, August 20, 2019

Ερχεται στην Πάτρα για τους Μεσογειακούς
 ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό 


Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα έρχεται τις επόμενες μέρες ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος και θα φιλοξενηθεί σε μια από τις υπερπολυτελείς σουίτες μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.


Οπως αναφέρει το tempo24.news ο Αλβέρτος του Μονακό θα φτάσει με το ιδιωτικό του τζετ και τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Αράξου στις 25 Αυγούστου και από εκεί θα συνεχίζει οδικώς προς την Πάτρα.

«Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρίγκιπας θα παραμείνει ένα βράδυ στο ξενοδοχείο της Πάτρας, σε σουίτα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση του ξενοδοχείου είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Πρίγκιπα ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του εκεί, είναι αυστηρά.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις ενώ αγαπά πολύ την Ελληνική κουζίνα και τους ανθρώπους της χώρας μας. Άλλωστε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος επιλέγει πολύ συχνά να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, σε νησιά, σε ηπειρωτικές περιοχές, αλλά και στη Μεσσηνία και το costa navarino που επισκέφθηκε πρόσφατα.

Για τους Μεσογειακούς στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο Πρίγκιπας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Τελετή Έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας και θα αναχωρήσει την ίδια μέρα.

No comments:

Post a Comment