Ο Έρος Ραμαζότι έχει μεγάλη αγάπη στην Ελλάδα, επιλέγοντας τη χώρα μας για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. Όπως φαίνεται, αυτή την αγάπη για τη χώρα μας τη μετέδωσε και στην κόρη του, Αουρόρα Ραμαζότι η οποία έκανε ένα tour στη χώρα μας. Η γλυκιά μελαχρινή και ο σύντροφός της επέλεξαν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους με πρώτο και καλύτερο τη Μύκονο.
Η ίδια ανέβασε μάλιστα και βίντεο από το Paradise Club όπου χορεύει ξέγνοιαστα υπό τους ήχους καλοκαιρινών hits!
Αουρόρα Ραμαζότι
Η κόρη του Έρος Ραμαζότι, δεν έμεινε μόνο στο νησί των ανέμων, αλλά έβαλε πλώρη και για τα Κουφονήσια. Από εκεί, πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τοπία και εικόνες με την ίδια. Μάλιστα, η ανάρτησή της έλαβε πάνω από 40.000 likes! 
Η Αουρόρα, είναι η πρωτότοκη κόρη του Έρος Ραμαζότι, καρπό του ερωτά του με την Michelle Hunziker. Ο Ραμαζότι παντρεύτηκε το μοντέλο από την Ελβετία το 1998 και απέκτησαν μαζί την Αουρόρα λίγα χρόνια πριμ, το 1996. Το ζευγάρι χώρισε το 2002. Ο διάσημος τραγουδιστής, νυμφεύτηκε ξανά σε ηλικία 52 ετών το επίσης μοντέλο Marica Pellegrinelli, το 2014. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την κόρη τους Raffaela Maria και τον γιο τους Gabrio Tullio.