Tuesday, June 13, 2017

PRIVE CRUISES: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΓΙΑ VIP ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η εταιρεία των Δημήτρη Τσιαχτσίρη και Χρήστου Καραπάντσιου επενδύει στους υψηλών απαιτήσεων και εύπορους ξένους τουρίστες που έρχονται Χαλκιδική.
Aνοίγει την Κυριακή η σεζόν για την «Prive Cruises» η οποία για μια ακόμη χρονιά στοχεύει στον VIP τουρισμό της Χαλκιδικής, με σημαντικότερους πελάτες για την ελληνική εταιρεία που προσφέρει ημερήσιες θαλάσσιες κρουαζιέρες, τους Ρώσους που έρχονται με γεμάτα πορτοφόλια για να απολαύσουν τις ομορφιές της βορειοελλαδικής χερσονήσου.
Η εταιρεία, των Δημήτρη Τσιαχτσίρη και Χρήστου Καραπάντσιου, επενδύει στους υψηλών απαιτήσεων και εύπορους ξένους τουρίστες, οι οποίοι μπορούν και διαθέτουν χρήματα(από 1.500 έως 3.500 ευρώ), για να απολαύσουν τις παραλίες της Χαλκιδικής, όπως και για να γνωρίσουν το Άγιο Όρος, κάνοντας τον περίπλου.


Από την Κυριακή, η Prive Cruises, προσφέρει ημερήσιες κρουαζιέρες, με σημείο απόπλου τον Όρμο Παναγιάς και προορισμούς την Ακτή Μανασού, το Διάπορο, την Αμμουλιανή, τις Καβουρότρυπες ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ομόδοξους Ρώσους και Βαλκάνιους έχει ο περίπλους της Αθωνικής Πολιτείας.
Σε συνεργασία με ξενοδοχεία και τουριστικά πρακτορεία οργανώνονται αυτές οι ημερήσιες prive κρουαζιέρες, είτε με το 16,5 μέτρων Manchini yacht, είτε με το 9 μέτρων MAS 28 Elegance- ιδιόκτητα σκάφη- αλλά και με σκάφη που διαχειρίζεται η εταιρεία, η οποία επιπλέον προσφέρει την διοργάνωση ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στη διάρκεια των θαλασσίων εκδρομών, με την εξασφάλιση sea bobs και jet ski για τους πελάτες της.
Η σεζόν, για την Prive Cruises, κορυφώνεται στην περίοδο από τα μέσα Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου, με την ζήτηση να αυξάνεται όπως αυξάνεται και ο αριθμός των VIP τουριστών που επιλέγουν την Χαλκιδική για τις διακοπές τους, τόνισε ο κ. Καραπάντσιος.


No comments:

Post a Comment